Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagon felül sportos nő vagyok, mégsem bírom sokáig lovaglópózban. Lányok, ti hogy csináljátok?
Csak biciklivel járok mindenhová, egy éve teremben is edzek, szóval ha valakinek bírnia kéne lovagolni, akkor nekem..De olyan igazi d.ugást csak viszonylag rövid ideig bírok, szerintem 2-3 perc lehet.
Ti lassan mozgatjátok a csípőtöket csak, vagy mi a titok? Attól tartok, a barátomnak akkor túl kevés lenne az inger, néha így is nehezére esik a "semmittevés".
Én a lovaglópózt úgy csinálom, hogy nekem is kényelmes legyen és úgy jobban tudok a mozgásra koncentrálni, nem fáradok ki annyira plusz élvezetesebb is.
Én nem guggolni szoktam, hanem átvetem a derekán az egyik lábam, tövig beleülök, előredőlök és inkább előre hátra mozgok csípővel. Néha megemelem és akkor ő az aktívabb, alulról dug engem, de ha nem bírom magam tartani, akkor visszaülök. Így jó, mert tudom közbe csókolgatni is és nem fáradok el annyira, mert nem guggolok, inkább térdelek.
Mindketten élveztünk már el ebben a pózban.
Ém is kis korom óta sportolok illetve lovaglok( lovon) de azt a nagyon intenzív tempót én is kb 5 percig bírom rendesen, szóval inkább néha gyorsítok csak és néha “pihenek” azaz lassabban mozgok illetve a pasi is sokat szokott segíteni hogy ha alám mozog. Váltott tempóban szerintem fél óra megy kicsit hevesebb átlaggal.
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!