Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagon felül sportos nő vagyok, mégsem bírom sokáig lovaglópózban. Lányok, ti hogy csináljátok?
Csak biciklivel járok mindenhová, egy éve teremben is edzek, szóval ha valakinek bírnia kéne lovagolni, akkor nekem..De olyan igazi d.ugást csak viszonylag rövid ideig bírok, szerintem 2-3 perc lehet.
Ti lassan mozgatjátok a csípőtöket csak, vagy mi a titok? Attól tartok, a barátomnak akkor túl kevés lenne az inger, néha így is nehezére esik a "semmittevés".
Lassan 15 percig birom max. Gyorsan 2 perc és meghalok. A párom rásegít akkor picit tovàbb.
De èn nem vagyok sportos kifejezetten.
Molett vagyok, változatosan lovagolok.
Amíg belassítok addig "pihenek" meg a pasi se megy el gyorsan :)
De ez is max 10-15perces lovaglás.
Nem baj ha nem bírod sokáig, meg nem értem miaz, hogy nem bírja a semmittevést? :D
Lovaglás közben is tud csinálni elég sok mindent... Meg segíthet is stb
26/L
Tényleg? Jó tudni:D
De nem ugyanez szinte a mozdulatsor a pasiknak is, ha ők vannak felül? Volt egy-két csak közepesen sportos barátom, de nem emlékszem, hogy csak két percig bírták volna..
Sokat guggolj (mármint ne súllyal, hanem guggolj le, és nyújtogasd a csípődet jobbra-balra).
Alternatív megoldásként lehet hogy a fordított kutyapóz kényelmesebb, és akkor a barátod gyönyörködhet a fenekedben is - mondjuk neked meg csak a lábszára jut:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!