Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég jöttem össze a párommal,1 hónapja vagyunk együtt, sportos, jóképű, okos, érett, minden meg van benne, akkor az hogy lehet? .
Figyelt kérdés
Tegnap mondta el nekem hogy még szűz 21 évesen, engem nem zavar, de hogy lehet hogy 21 éves korára még mindig szűz egy ilyen srác?2020. ápr. 15. 22:00
1/10 anonim válasza:
Láttad már mi van a gatyában? Lehet kicsi neki és ezért szűz még.
2/10 A kérdező kommentje:
Még nem láttam, de nem is érdekel mekkora:)
2020. ápr. 15. 22:09
3/10 anonim válasza:
Bombázó csajok közt is akadhat ilyen. Egyszerűen nem az érdekelte eddig. Buli, haverok, fanta vagy mi. Neked volt viszketegségi problémád 14-16 év körül és nem neki. Bonyolult ez? Túl magas?
4/10 anonim válasza:
Elhiszem, hogy neked mindegy, de nekünk fiúknak nem, mindenki 18 felettivel van megaldva a filmekben és itt gykn is. Én is szarul éreztem magam a 15 centimmel, de aztán külföldre költöztem és annyi nőt megdugtam amennyit csak tudtam, és egysem maradt kielegitetlenul. Persze még mindig álmodozom nagyobbrol.
5/10 anonim válasza:
Hát látod így lehet :) a külső megjelenés és a csajozási "tudomány" két különböző dolog. Az egyikhez sport kell és/vagy genetika a másikhoz jó kommunikációs készség és folyamatos próbálkozások.
6/10 anonim válasza:
Lehet félénk. Lehet gátlásos. Vagy csak vàrt az igazira.
L23
7/10 anonim válasza:
Szegényke várt az igazira, várt rád - erre te felrakod ezt a kérdést.
8/10 anonim válasza:
21évesen még elég sok fiu szüz...
9/10 Vree válasza:
Őt nem zavarja, hogy te ennyi idősen már nem vagy szűz?
(UI: Nem bírálok senkit, de ha te ítélkezel akkor ítéltess te is))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!