Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot okozhat a natúr intimszőr?
Arra gondoltam, hogy leállok a szőrtelenítéssel, mert nincs környezetbarát módja. Ráadásul sok idő is amit értelmes dolgokra is lehet fordítani. Én erősebben szőrös típus vagyok, nekem ez mindig sok időmbe telt és mindig utáltam. Egyedül intim területen vagyok bizonytalan: okoz ez gondot a férfiaknak vagy nekik mindegy mi van ott?
25/L
Vanakinek tetszik nekem nem jön be esetleg ha nagyon kicsit az vagy hosszabb távon a változatosság végett néha megnöveszteni de csak ideig óráig én csupasz párti vagyok
Nameg nyalni is jobb úgy de van akinek az ellenkezője jön be megkell kérdezni az aktuális partnered de ha rámhalgatsz úgy csinálod ahogy neked tetszik
Szőrtelenítő krémet próbáltad már?
Környezetbarát szőrtelenítés? :o Huh... na azért az már kemény, ha már az intim-szőrtelenítésben is a környezetvédelem a legfontosabb szempont, bár te tudod (ettől még én is védem a környezetem, csak nem tolom túl).
Azért ha nem szedsz tablettát, az óvszernél ne a környezettudatosság legyen az elsődleges szempont.
Ja, ami a szőrzeted illeti. Ha szeret egy pasi akkor elfogad azzal együtt, max. jelzi hogy neki így vagy úgy jobban tetszenél, de akkor is elfogadja ha így marad. Azért strandon ha kilóg a bikiniből még meg fognak nézni az emberek / ciki lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!