Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korán kelés/kialvatlanság okozhat a későbbiekben tartós libidócsökkentést?
Nem!
Libidócsökkenést a mozgáshiány, és vitaminelégtelenség okoz.
Azt hiszed te különleges vagy,ugye?
Te aztán bírod,nem úgy mint mások!A többiek!
Barátom, ha te suliba jársz,akkor feltételezhető ,hogy tizen-huszon éves vagy.
Ilyenkor mindenki vasembernek képzeli magát,de majd elmúlik ez is.
A helyzet az,hogy ebben a korban a tesztoszteron szintje,(ha hiszed,ha nem)mindenkinek magas.Majd, ahogy múlnak az évek lassan csökkenni kezd.
És igen,a kialvatlanság,a stressz,az egészségtelen életmod következtében úgy 40-50körül örülsz,ha van kedved hetente 1szer.
Ez átlag.Ettől van roszabb,és jobb is.
Csak azt vedd figyelembe,hogy nem maradsz így! Hosszútávon a vasemberek is bedobják a kulcsot.Mondom hosszútávon,és nem az,mikor beugrik egy-két éjsztakai bevetés,vagy valami! Számolj az éveken kersztül folytatott bulikák,ivászatok,műkaják,nulla mozgás stb következményeivel. A nemihormon termelése pont éjszaka történik,mikor alszol eleget,és jót.
Persze ezt most ugyse fogod figyelembe venni,mert fiatal vagy.Azért nem árt,ha tudod.
#6:
Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel 43 évesen vagyok így!
A feleségem nem bírja, két nap között pedig a falat vakarom. Szegényt sokszor megbántom, hogy én bezzeg hozzád sosem tudok elég fáradt lenni...
Mások vagyunk, nem tudok mit tenni én sem.
Ez veled is így lesz, így marad a két naponta 2-3 menet, közte pedig a kezem...
Ez van.
Hidd el, #5 igaza van!
44éves vagyok, napi 4-5 óra alvás évek óta. Nem suliba járok, meg bulizni, hanem munka, és stressz keményen. Jobban félek egy b@szástól,mint veréstől.
Komoly inger kell, hogy felálljon, akkor se tartós.
Én így élek, 20éves korom óta. Eleinte nekem se voltak gondok, mikor elkezdett forogni a B oldal (40után) akkor kezdett csökkenni a vágy, és az erőnlét.
Már nekem se olyan a libidóm, pedig csak 23 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!