Nagyon későn alszok el, nagyon későn kelek, sokat alszok, de fáradt vagyok. Mi lehet a baj?
Suli időben minimum hajnali 1 óráig fent voltam, 3-igmaximum.
Most hogy elkezdődött a szünet 5-ig szoktam fent lenni és csak utána tudok elaludni. Ilyenkor délután 4-5 óra körül kelek.
Eddig ezt simán engedtem magamnak, mert ritkán kellett korán kelnem, de most július második felétől kezdődnek a nyaralások stb..
Holnap is kelnem kéne fél 9-kor de most 4 óra van és negyed 2 óta csak fordolódok az ágyamban, nem tudok aludni.
Valahogy eddig nem tudtam 1 óra előtt elaludni és ez tavaly nyáron állt be, de most félek hogy most beáll az 5 óra körüli elalvás, de tényleg nem lenne elég az a 2 óra.
Egyébként mikor felkelek 11 óra alvás után is fáradt vagyok és csak feküdnék (vagy fekszek is) egész nap.
Mitől lehet ez? Mit tudnék csinálni?
18-4/F
A túlsavas szervezet mindig fáradt, energia nélküli, nem „tudja magát kialudni, izom, fej és hátfájás lép fel. Azontúl ekcéma, szem irritáció és hasmenés is jelentkezhet.
Okok:
Dehidratált a szervezet
Vas, vagy D vit. hiány
Pajzsmirigy, vagy mellékvese probléma
Celiákia
„szétszórtság” – sok dolgot csinálsz egyszerre
7. nyakcsigolya →(amely) a pajzsmirigy területe – belőle fakadó problémák: fáradtság, fázékonyság, gyakori megfázások, szorulás, depresszió, súlynövekedés, izületi problémák, szív és érproblémák, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!