Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megyek el túl hamar?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megyek el túl hamar? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ez most lehet hogy nem szokványos helyzet lesz de 19 éves lány vagyok és mindig túl hamar elmegyek. Tudom hogy ez inkább a fiúknál szokott előfordulni és lányok meg nehezebben mennek el ezért nem is értem magamat. Mindig mikor a barátommal vagyok körülbelül 2-3 perc alatt elmegyek csupán attól hogy lennt simogat pedig sokszor nem érzem hogy annyira fel lennék izgulva. Lehet ez ellen valamit tenni? Régen sokat maszturbáltam, de mióta barátom van leálltam vele.
2020. ápr. 22. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi a fenéért akarsz ez ellen tenni? Örülj neki!
2020. ápr. 22. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Fiúk esetében érthető a probléma, de mint lány, ez miért is zavar?
2020. ápr. 22. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Ez kamu kérdés.
2020. ápr. 22. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Én örülnék ilyen lánynak! Imádom amikor a nő élvez! Ettől én is még jobban beindulok.
2020. ápr. 22. 15:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik! Nem kamu kérdés. Azért zavar mert 2 perc alatt elmegyek. Körülbelül el se kezdjük de már vége van. Jó lenne tovább bírni. A barátom tovább bírja mint én pedig ő is szűz
2020. ápr. 22. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért áll meg ott a szex?
2020. ápr. 22. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is előfordul. Barátnőm többször is elélvez előttem. De ez csak neki jó. Miért jelentené a szex végét?
2020. ápr. 22. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem értünk téged. Ha te elmész, akkor abbahagyjátok, őt meg lógva hagyod? Ha nem, nincs probléma. Ha igen, akkor az nem jó, folytassátok tovább és ennyi.
2020. ápr. 22. 16:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem hagyom lógva. Fontos nekem, hogy ő is jól érezze magát a végén. Még szűz vagyok, ezért nincs úgymond folytatva.
2020. ápr. 22. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor most folytatod, vagy nem? Mert az előbb azt írtad, nem hagyod lógva. De azt is, nincs folytatva. Akkor most mi van? Mindegy, hogy pettingről, vagy szexről beszélünk.
2020. ápr. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!