Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha barátnőm nem akar leszokni arról, hogy elkezdjük az előjátékot és egyből azt akarja, hogy durvább legyek?
Figyelt kérdés
Ujjazaskor egy kicsit gyengéd és lassú akarok lenni, viszont egy idő után bele mozog és le fogja a kezem, ilyenkor már mehet a behatolás? (orálisan is kiszoktam elégíteni, de akkor is olyan türelmetlen, hogy nem bírja ki, hogy ne nyúljon oda) mit tegyek? Ez mást is zavarna?2020. ápr. 22. 07:15
11/14 anonim válasza:
Szóval amikor nyalod simogatja magát. Ez miért baj? Lehet csak így tud elmenni!
12/14 anonim válasza:
Akkor nem értem a problémád. Ő így szereti. Vagy csináld úgy, ahogy ő szereti, vagy ne csináld sehogy. Ha ez neked nem jó, nem illetek össze szexuálisan.
13/14 anonim válasza:
A csikló az körülveszi a hüvelyt nem csak az a kis pont amit kívülről látsz. Bár vannak pontok a hüvelyben amiket izgatva a csikló egészét izgalomba lehet hozni legegyszerűbb kívülről, ez a kettős izgatás kell sokaknak hogy elmenjenek.
14/14 anonim válasza:
A barátnőd egy igazi kis szexciklon,nem hozzád való. Más a libidótok és kicsit a szexuális beállítottságotok is szerintem. Próbáld meg felvenni az iramát,mert ha nem megy hamarosan más után fog vágyakozni,nézni..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!