Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a farokszopás az intimebb, vagy ha a farok a punciban van?
Figyelt kérdés
korod és a nemed is ird.2020. ápr. 21. 18:59
52/74 anonim válasza:
Az arcomtól nehezebben határolódom el, mint attól, ami látótávolságon kívül, a lábaim között történik, ráadásul vaginális közösülés során nem ízlelem meg a partnert a szó szoros értelmében. Nekem a klasszikus szex megy könnyebben, ilyen módon azt mondanám kevésbé intimnek, de nyilvánvalóan az is az.
24/L
53/74 anonim válasza:
Punciba intimebb (szerintem) 42 F
54/74 anonim válasza:
A ketto kozul Punciba intimebb szerintem de az oral nagyobbat elvezek.
Amugy meg nem volt valasztasi lehetoseg de szerintem puncit nyalni a legintimebb. 36F
55/74 anonim válasza:
Az aktus. A szopás, verés az nekem nem intim. Ezeket simán csi tam már pár perc ismeretség után is.m míg dugáshoz kell érzelem is nekem
56/74 anonim válasza:
Mindkettő, ha azzal teszem, akit szeretek.
18 f
59/74 anonim válasza:
Szerintem a punci jóval intimebb.
Egy nő olyan közel enged magához, hogy szeretkezzen veled.
Szerintem a szopas sokkal "lazább"
Van aki inkább le fekszik mint szop. De az nem intimség hanem ki mit szeret.
60/74 anonim válasza:
A szex intimebb. Nyilvan az oral sem megy barkivel de a punciszex intimebb. 35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!