Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a farokszopás az intimebb, vagy ha a farok a punciban van?
Figyelt kérdés
korod és a nemed is ird.2020. ápr. 21. 18:59
41/74 anonim válasza:
Nekem talán inkább a punciba intimebb. Hamarabb szopok mint szexelek.
43/74 anonim válasza:
Nekem punciban sokkal intimebb.Akkor úgy érzem,egybeolvadok a partneremmel,minden porcikáját érzem.
20/L
44/74 anonim válasza:
33-as: de igen, de legalább terhes nem lehetek. Betegségeket ugyanúgy el lehet kapni szextől is.
Illetve egy orált el lehet intézni nyilvánosabb helyeken is, nem kell hozzá sok hely, illetve az sem kell hozzá, hogy én felizguljak vagy teljesen levetkőzzek, míg a szexnek azért megadom a módját.
45/74 anonim válasza:
Azért amikor beveszi a szájába, akár a heréimet, na azért ahhoz kell egy bizalom, hiszen teljesen kiszolgáltatott helyzetben vagyok. De épp ez benne a jó
46/74 anonim válasza:
Női agyak válaszoljato! van egy ismerősöm Hölgy-Nő. beszélünk mindenről(személyesen is, gondolom ezt fontos kihangsúlyozni a mai világban)
Odaadja a cicijét, megfoghatom a punciját!!!
Dugás ONE! :)
47/74 anonim válasza:
Nekem mindkettő nagyon intim :D
48/74 anonim válasza:
Szerintem mindkettő lehet intim és mindkettőt lehet ridegen, érzelmek nélkül csinálni. Szituációfüggő. Én például nagyon szeretem páromat orálisan kielégíteni, de ugyanakkor vágyom arra is, hogy szeretkezzünk.
49/74 anonim válasza:
Szerintem amikor a farkam a puncijàban van.
26F
50/74 Pretorius25 válasza:
20-as, megnéztem a linken a filmrészletet. XD Ez k.rva jóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!