Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a farokszopás az intimebb, vagy ha a farok a punciban van?
Figyelt kérdés
korod és a nemed is ird.2020. ápr. 21. 18:59
12/74 anonim válasza:
Szerintem a szex, mármint amikor a farok a punciban van. A szopás nekem nem egy kifejezetten intim dolog, oké, barátaimnak nem csinálnám, de ha valamiért rá lennék kényszerítve és döntenem kéne, egyértelműen a szopást választanám. Ahhoz csak a szám és a nyelvem adom, nem a teljes testet, sokkal kevésbé vagyok közben kiszolgáltatott.
14/74 anonim válasza:
Nem ezektől lesz intim hanem a helyzettől. Mindkettőt lehet intimen és ridegen is csinálni. Pl útszéli prostinál ahol nem kívánnak csak a pénzedet sosem lesz egyik sem intim de kapcsolatban mindkettő lehet az.
35F
15/74 anonim válasza:
Szerintem az összes közül a behatolás a legintimebb. A többi: szopás, kiverés, ujjazás inkább csak előjáték.
16/74 anonim válasza:
Szerintem a szopás intimebb. Nagyon nagy bizalom kell hozzá és megfelelő önértékelés mindkét fél részéről.
A szex megy a takaró alatt is sötétben...
17/74 anonim válasza:
ha a punciban van, de annál is intimebb a nyalás 16/L
18/74 anonim válasza:
Szerintem minden lehet intim, az előjáték, az aktus és az utójáték. Intim akkor lesz valami, ha azzá tesszük. 45 F
20/74 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!