Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Afrikai lányok nagyon utálják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Afrikai lányok nagyon utálják az európai fiúkat?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
miért utálnák? szerintem örülnek ha össze tudnak jönni egyel
2020. ápr. 21. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Az afrikai “lányok” azt sem tudják mi az az Európa..
2020. ápr. 21. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Én össze jönnék egy Afrikai lánnyal!
2020. ápr. 21. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

én ismerkedtem itt egy afrikai lánnyal.

volt facebook csere is, valós profil stb

de amint képbe került a személyes találkozó lekoptatott :(

mondván a báttyai nem néznék jó szemmel, hogy fehérrel randizgat...

2020. ápr. 21. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálják, miért utálnák? Ha utálnák a fehéreket akkor nem lennének itt Európában. Kint Afrikában (meg Indiában) persze más a helyzet, ott szemét gyarmatosítónak fognak tartani és jobb esetben megpróbálnak lehúzni, rosszabb esetben kirabolni. Ettől ha turistaövezetbe mész garantált hogy valami összejön :D
2020. ápr. 21. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb láttam egy nagyon csinos fekete lányt. Egyből ez a kérdés jutott eszembe.

Amúgy nem tudom miért de én oda vagyok értük.

2020. okt. 8. 21:13
 7/7 anonim válasza:
100%

Az afrikaiaknál ez máshogy megy!

A nőktől teljesen távol álló és idegen a feminista gondolkodásmód, ott a klasszikus felfogásmód megy, a nő dolga a szülés, meg a házimunka, ez nagyrészt az iszlamizálódásnak is köszönhető náluk.

A nők nem tartják magukat semmire, és félnek még egymástól is, mert ott nem kell intézkednie a férjnek ha a felesége megcsalja, mert a többi nő agyonveri haragból.

Már a fiatal cserfeskedőeket is helyrerakják egymás között az asszonyok, és ha valakinek "ringyóskodik" a lánya, az a legnagyobb szégyen náluk.

Homlokegyenest más mentalitás mint ami a "modern" világban van, leginkább a japánokéhoz hasonlítható, ahol a nőnek az egyetlen erénye és becsülete a tartása és az önfegyelme.

2021. febr. 17. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!