Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Afrikai lányok nagyon utálják az európai fiúkat?
én ismerkedtem itt egy afrikai lánnyal.
volt facebook csere is, valós profil stb
de amint képbe került a személyes találkozó lekoptatott :(
mondván a báttyai nem néznék jó szemmel, hogy fehérrel randizgat...
Az előbb láttam egy nagyon csinos fekete lányt. Egyből ez a kérdés jutott eszembe.
Amúgy nem tudom miért de én oda vagyok értük.
Az afrikaiaknál ez máshogy megy!
A nőktől teljesen távol álló és idegen a feminista gondolkodásmód, ott a klasszikus felfogásmód megy, a nő dolga a szülés, meg a házimunka, ez nagyrészt az iszlamizálódásnak is köszönhető náluk.
A nők nem tartják magukat semmire, és félnek még egymástól is, mert ott nem kell intézkednie a férjnek ha a felesége megcsalja, mert a többi nő agyonveri haragból.
Már a fiatal cserfeskedőeket is helyrerakják egymás között az asszonyok, és ha valakinek "ringyóskodik" a lánya, az a legnagyobb szégyen náluk.
Homlokegyenest más mentalitás mint ami a "modern" világban van, leginkább a japánokéhoz hasonlítható, ahol a nőnek az egyetlen erénye és becsülete a tartása és az önfegyelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!