Most már a magyarok és mindenki megértik hogy a Britek nem a menekülteket/migránsokat hanem a Kelet európai gazdasági bevándorlókat utálják?
pontosítsunk:
Az idősebb britek, illetve a brit prolik utálják a kelet-európai gazdasági bevándorlókat ÉS a migránsokat.
A fiatal briteknek nincs sok bajuk velük.
"A fiatal briteknek nincs sok bajuk velük."
Pedig tőlük veszik el a magyarok a munkalehetőséget. Ebből is látszik mennyire óriási gondolkodásbeli különbségek vannak.
"nem képesek felfogni, hogyha ők nincsenek akkor nekik kell pincérkedni...."
Ígyvan! Ez minden országban, köztünk hazánkban is így van, hogy a csórók és a vendégmunkások csinálják a szar melókat. Én valahogy nem szívesen mennék aszfaltozni, sem 40 fokban, sem -20 fokban:D de nembaj, mert megcsinálják a cigányok és az iskolázatlanabb betelepültek.
A kérdés, hogy ennek tükrében miért bőg a magyar, hogy a mocskocs migránsok elveszik a munkánkat?:D Egy (a mi nyelvünkön) analfabéta, európai mércével aluliskolázott ember kinek a munkáját veszi el?
A világ relatív... én alacsony vagyok, a metrón sok hónaljat látok (ahogy kapaszkodnak)... a múltkor láttam egy nálam is alacsonyabbat, neki a feje tetejét láttam... néha a magyar utálja a migránst, néha a magyar maga a migráns:D
Prolik és tahók sajnos mindenhol vannak, akik a saját nyomorukat, mindig kell, hogy valaki másra kenjék. Egyetértek azzal, hogy ezek a suttyók nem fogják fel, hogy ha mi és a sok spanyol/olasz/görög/brazil nem lenne, akkor nem lennének pincérek, recepciósok, buszvezetők, takarítók, kukások, szakácsok, víz, gázszerelő, kőműves, orvos.
Én eddig is tudtam, hogy a britek "migrant" alatt a kelet-európaiakat értik, ideértve minket, magyarokat is. Az angol átlaggondolkodás nem vesz tudomást Közép-Európát, az ő agyukban csak Nyugat és Kelet-Európa van. Nekik mi ugyanaz vagyunk mint egy román, szerb, szlovák, horvát, ukrán, ha tetszik, ha nem.
Ha visszaküldenének minden vendégmunkást, akkor tönkremennének?
Szerintetek egy brit, aki akkora egy lusta nép, hogy nem igaz hajlandó lenne a gané munkát is elvégezni, amit az általuk - főleg a proli réteg által - lenézett bevándorló végez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!