Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Spontán vetélés után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helen1 kérdése:

Spontán vetélés után nem szeretkezik velem a párom. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! . Sajnos 3 héttel ezelőtt spontán elvetélésem volt. Terveztük a babát a páromma, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar össze is jön. Miután megtudtam, hogy elvetéltem azonnal nőgyógyászhoz mentem. Azt mondta minden rendben, nem maradt bent semmi, méhszájam is másfél hét után bezárul. Nos 3 hét telt el azóta, a párom nem akar szexelni velem, csak análisan és orálisan szeretne. Én már nem bírom, tegnap szoba hoztam neki hogy mostmár jó lenne ha segítene rajtam. Erre az volt a válasz hogy ő oda még nem teszi be. Elundorodott tőlem? Vagy mi lehet a baja? Ezelőtt 2-3 naponta vagy naponta szeretkeztünk! Köszönöm előre is a válaszokat! Idióták kíméljenek!

2020. ápr. 21. 10:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
Ja, es ha valamikor, hat most orultsegnek tunik teherbe esni. Jelen helyzetben orvoshoz menni is kockaztos, de meg inkabb orvoshoz nem jutni.
2020. ápr. 21. 11:31
 22/30 anonim ***** válasza:
20%

Gratulálok kérdező.. tehát már 3 abortuszt megélt az előző kapcsolatában és ebből te azt a következtetést vontad le, hogy ő erre már teljesen immunis. Ha már 3 nagyszülőm meghalt akkor a negyedik halála már nem fog megviselni? Az a felfoghatatlan, hogy téged viszont szemmel láthatóan nem viselt meg, csak arra bírsz gondolni, hogy kanos vagy és 3 hete nem dugtál. Szerintem inkább ez az önzőség.

És mire használ ki téged? Az, hogy orálisan kielégít az nem pont azért van mert annak ellenére, hogy jelenleg nem képes szexelni azért igyekszik a maga módján?

2020. ápr. 21. 11:32
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem hanem tanácsot! Én nem azt mondtam hogy nem viseli meg hanem azt hogy annyira nem érinti meg! Ha annyira érdekelne ez az egész akkor leülne velem beszélni.. nem a szexről van itt szó, hanem arról hogyha az anált és az oralt kívánja akkor miért nem tudja betenni, lehet védekezni nem szeretnk egyből gyereket most én sem mert MEGVISELT.
2020. ápr. 21. 11:46
 24/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Itt valaki azt írta, hogy 6 hétig nem dughatsz. Lehet, hogy a párod is így tudja.
2020. ápr. 21. 11:49
 25/30 A kérdező kommentje:
Voltam nogyogyasznal és azt mondta masfel hét múlva lehet nemi életet élni! :)
2020. ápr. 21. 12:08
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem akar gyereket, megkönnyebbült hogy elment a baba de tudja hogy te szeretnél és ez konfliktust szül.
2020. ápr. 21. 12:09
 27/30 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt, ő már az első fél évben gyereket szeretett volna!
2020. ápr. 21. 12:15
 28/30 anonim ***** válasza:
77%

Milyen nőgyógyász az aki ezt mondja ..

Vetélés abortusz és szülés után

6 hétig tisztul a szeevezeted regenalja magát..

Ha annyira megviselne ez a vetélés nem azon ugránál hogy nem rakja be punciba ...

Mikor én vetéltem el akkor a szex volt az utolsó dolog ami eszembe jutott vérzett a szívem a lelkem.. a Páromnak is rettenetes időszak volt hisz Ő volt a legboldogabb mikor 2 csík jelent meg a teszten és elvesztettük.... :(

Együtt küzdöttük az magunkat ...

Mai napig fájdalmas emlék ...

Mikor újra együtt tudtunk lenni akkor se a gyerek nemzés volt a cél csak szeretni akartuk egymást. De lelkileg még kellett ehhez erősödni.

N

2020. ápr. 21. 12:34
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt missed ab. 6 hétig nem lehet szexelni utána. Másfél hétig még a vérzés se áll el. A férjemet is megviselte, operáció után hozzám se ért nehogy fájdalmat okozzon, pl nemmengedett ölébe ülni nehogy megnyomjon ott lent valamit. Butaságnak hangzik de én értékeltem hogy figyel rám és aggódik. Semmilyen szex nem volt, orál se. Nem kérte amíg nekem nem lehetett tehát nem tudta viszonozni. Amikor újra szexeltünk olyan óvatos volt mint az elsö alkalommal. Hónapokig nem lépett túl rajta, rengeteget beszéltünk róla.
2020. ápr. 21. 15:07
 30/30 anonim ***** válasza:

A párod valószínű nagyon összetört és most nagyon fél.

Azért egy ilyen eset a férfit is erőből sziven üti

Egy férfi akkor érzi magát igazán férfinak ha kompetens valamiben.

Az pedig hogy a jelenlegi kapcsolatában a fogantatás egy spontán vetélésbe ment igencsak erős hatású.

Az orál és az análozás lehet csak arra kell hogy a saját bizonytalanságát fedje el előtted de akár saját maga előtt is.

Az pedig hogy az előző kapcsolatában 3 abortusz is volt az lehet súlyosbító tényező is. Hiszen amikor megvolt a magzat nem akartak gyereket és ezt választották viszont amikor már akar vetélés lett a vége. Ez azért egy erős bűntudatot okozhat. Gondolom nem kell magyarázni miért.

Ha veled nem hajlandó ezt megbeszélni az gond de valahol érthető. Megijedt hogy esetleg te is okolni fogod ha felhívja rá a figyelmed. (A félelem nagyon tudja torzítani a valóságot)

Ajánlom a párodnak hogy menjen el szakemberhez. Nem kis munka lesz a lelkét helyretenni. (és lehet neked is el kéne járnod)

2020. ápr. 22. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!