Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helen1 kérdése:
Spontán vetélés után nem szeretkezik velem a párom. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! . Sajnos 3 héttel ezelőtt spontán elvetélésem volt. Terveztük a babát a páromma, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar össze is jön. Miután megtudtam, hogy elvetéltem azonnal nőgyógyászhoz mentem. Azt mondta minden rendben, nem maradt bent semmi, méhszájam is másfél hét után bezárul. Nos 3 hét telt el azóta, a párom nem akar szexelni velem, csak análisan és orálisan szeretne. Én már nem bírom, tegnap szoba hoztam neki hogy mostmár jó lenne ha segítene rajtam. Erre az volt a válasz hogy ő oda még nem teszi be. Elundorodott tőlem? Vagy mi lehet a baja? Ezelőtt 2-3 naponta vagy naponta szeretkeztünk! Köszönöm előre is a válaszokat! Idióták kíméljenek!2020. ápr. 21. 10:03
1/30 anonim válasza:
Feltetted neki a miért? kérdést?
2/30 A kérdező kommentje:
Igen! De nem kaptam rá választ! Eléggé aggaszt a dolog,aludni se tudtam ez miatt.
2020. ápr. 21. 10:20
3/30 anonim válasza:
Ez nem elfogadható a párod részéről, én kikészülnék tőle. Az anális és orális szex többnyire csak a pasinak jó. Kihasznál téged. Ülj le és beszélj vele de állj készen rá hogy lépsz ha ez neked nem megfelelő. Ne akarj ebben még évekig bennemaradni. Nehogy már neked kelljen kérlelned őt hogy szexeljetek normálisan is.
4/30 anonim válasza:
tudom hulyen hangzik de en ugy olvasom mintha teged okolna...es pedig abszolut nem oke.
F
5/30 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, és ez is érzem hogy csak kihasznál.
Csak nem értem ha análisan velem akar lenni akkor szexelni miért nem tudunk? Hisz az kellemetlenebb mint az együttlét..
2020. ápr. 21. 10:24
6/30 A kérdező kommentje:
Tegnap sírtam is miután megpróbáltam vele beszélni, nagyon rosszul érint!!
2020. ápr. 21. 10:25
7/30 anonim válasza:
Egy ilyen vetélés nem ok az undorra. Beszéld meg vele, miért nem akar szexelni. Az orál és anál csak pótmegoldás a szexre. Most már eztán nem akar gyereket sem? Közöld vele, hogy ez rosszul esik Neked és vagy változtat a nézetén (esetleg részedről elfogadható indokkal él), vagy szakíts vele.
8/30 anonim válasza:
Ha annyira kellemetlen neked, az anális szex, akkor miért engeded neki??? Muszáj megbeszélnetek, nem hagynám , hogy ne adjon magyarázatot, s főleg nem engedném még ezután fenékbe is, miután konkrétan semmibe vesz. :(
9/30 anonim válasza:
Gyökér az urad, ez agy jó alkalom hogy análba csináljátok és te is rászokj.
10/30 A kérdező kommentje:
Valaki írt üzenetet és véletlenül kitöröltem, kérlek írj újra!
2020. ápr. 21. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!