Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Spontán vetélés után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helen1 kérdése:

Spontán vetélés után nem szeretkezik velem a párom. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! . Sajnos 3 héttel ezelőtt spontán elvetélésem volt. Terveztük a babát a páromma, de nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar össze is jön. Miután megtudtam, hogy elvetéltem azonnal nőgyógyászhoz mentem. Azt mondta minden rendben, nem maradt bent semmi, méhszájam is másfél hét után bezárul. Nos 3 hét telt el azóta, a párom nem akar szexelni velem, csak análisan és orálisan szeretne. Én már nem bírom, tegnap szoba hoztam neki hogy mostmár jó lenne ha segítene rajtam. Erre az volt a válasz hogy ő oda még nem teszi be. Elundorodott tőlem? Vagy mi lehet a baja? Ezelőtt 2-3 naponta vagy naponta szeretkeztünk! Köszönöm előre is a válaszokat! Idióták kíméljenek!

2020. ápr. 21. 10:03
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Esetleg rosszul érinthette lelkileg és most azért nem akar szexelni?

Tanácstalan vagyok! :/

2020. ápr. 21. 10:36
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Veteles ,abortusz és szülés után is 6 HÉTIG Nem szabad vaginalisan szexelni

A veteles a pasikat is megtépi lelkileg..

Beszelj vele

26N

2020. ápr. 21. 10:43
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

Az nem jutott eszedbe kérdező, hogy ez őt is megviselte. Persze fizikailag csak téged érintett de akkor is ő volt az apja. Oké, hogy még "csak" egy magzat volt de akkor is az első közös gyermeketek.

Lehet, hogy valamilyen buta gondolat mentén magát kezdte el hibáztatni. Vagy fél attól ha újra teherbe esel megint ez történik.

Ráadásul ő a férfi akivel szemben az az elfogadott elvárás, hogy ilyenkor határozott és szilárd legyen még akkor is ha belül összetört. Valószínűleg írtóra szenved és ilyenkor még tőled is csak támadást kap.

Le kell ülni vés meg kell értetni vele hogy ezt meg kell beszélnének. Beszéltetek már egyáltalán a magzat elvesztéséről? Megbeszéltek hogyan érint ez titeket és a kapcsolatotokat? Megbeszéltéltek hogyan érinti ez a következő gyerekvállalás?

Mivel fájdalmas ezért szerintem nem beszéltetek ezekről. Viszont így csak falakat húztuk magatok közé. Dugás előtt beszélj vele ezekről, mert szerintem ezek fontosabbak most mint, hogy kicsit kancás vagy.

2020. ápr. 21. 11:06
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó vagyok bocsi a helyesírási hibákért autó korrektor volt és nem vettem észre.
2020. ápr. 21. 11:07
 15/30 anonim ***** válasza:
14%

Ez a "kapcsolat" ezer sebből vérzik.

Biztos, hogy ilyen emberrel akarsz te családot alapítani??

Ti egyszerűen nem vagytok egy pár. Ti csak két, egymás meleltt élő ember vagytok, akik néha szexelnek egyet. Már ha szexelnek.

A kommunikáció egész egyszerűen nulla. És nem csak az ő részéről. 3 hét után hozol szóba valamit? Igazából az a baj, hogy ennyiből semmi nem derül ki. Lehet, hogy nem is egy genya alak, csak egyszerűen őt is megviselte a vetélés.

Ha meg valami neked nem tetszik, akkor tedd szóvá. Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ő megemlíti az anált, te meg szó nélkül már teszed is szét a lábad. De ha mégsem, akkor sincs ez így jól. Egy szerelemben a szexualitás nem arról szól, hogy az egyik fél szenved, a másik meg kielégül. Ez így nem megy.

2020. ápr. 21. 11:15
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
" csak análisan és orálisan szeretne" Lehet, hogy eddig is igy volt de most ugy véli oka is van rá. (Mondva csinált vagy nem, az nem érdekli.) Mondd meg neki kerek perec, hogy a puncid van a szexre a szád evésre meg beszélni, a végbeled meg a szr üritésére! Vagy elfogadja vagy viszlát!
2020. ápr. 21. 11:18
 17/30 A kérdező kommentje:

mivel Az előző kapcsolatából 3 gyereket is elvezetett abortusszal így nem hiszem hogy annyira megviselné most ez. Önző mert csak a saját érdekeit nézi, 3-4 napnál nem bírja tovább szex nélkül.

És ebben a helyzetben kihasznál.

2020. ápr. 21. 11:23
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

#13 vagyok akinek írtál is. Azért ez így már más. Egy önző emberrel vagy együtt, akkor nagyon is kérdéses, hogy mennyire is akarta ezt a gyereket.

Viszont akkor megkérdezném, hogy miért vagy vele együtt? Biztos van a piacon még olyan férfi aki ennél jobban tisztelne.

2020. ápr. 21. 11:28
 19/30 anonim ***** válasza:
31%

Na látom megjöttek a macsók és az iron ladyk. Imádom ezeket a nagyon segítő válaszokat, mint:

"én már rég kibsztam volna mint macskát szarni" "szakíts vele ez nem férfi" "én mindig dugni akarok, írj privátban" "ha a férjem nem dugna meg 1 hétig biztos hogy elválnék tőle, a férjed önző"

Jó lenne ha kitörlődne a köztudatból, hogy mi férfiak lelketlen kú rógépek vagyunk akik 0-24-ben dugni akarnak. Nyilvánvalóan megviselte lelkileg a vetélésed, talán jobban mint téged. Ráadásul szaros 3 hétről beszélünk, nem arról van szó, hogy már 1 éve nem dugtatok. Valószínűleg fél, hogy teherbe ejt és emiatt újra megismétlődik a vetélésed. Talán magát okolja, ezt csak ő tudhatja. Hihetetlen mennyire nincs empátia az emberekben.

2020. ápr. 21. 11:28
 20/30 anonim ***** válasza:
26%

En biztos, hogy nem mentem volna bele az o egyeb kielegitesebe.

Egyebkent pedig barmilyen fobia legyen is ez, en szakitanek. Nekem ennyi boven eleg lenne, es orulnek, hogy nem o lesz a gyerekem apja.

2020. ápr. 21. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!