Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éreztetek már így alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már így alkalmi partner iránt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volt egy srác, 2018 nyarán. A munkahelyen ismerkedtünk meg, hamar feltűnt hogy vonzódunk egymáshoz, ebből lett egy három-négy hónapig tartó barátság extrákkal. Imádtam vele lenni, a vége felé már a hétvégéket is együtt töltöttük.

Aztán kicsit megváltozott és egyre inkább ki akart magának sajátítani, féltékeny lett mindenre és mindenkire, zavarta ha nem válaszoltam az üzeneteire egyszerre, vagy ha elutaztam és emiatt nem lehetett velem. Na meg nagy csajozós volt és bár megígérte hogy mellettem nincs és nem is lesz senkije, nehezen hittem el (a múltja miatt).

Emiatt vetettem véget ennek, megmondtam neki hogy nem folytatom, nem bírtam ezt a megszállott viselkedést, azóta nem beszéltünk.

Most láttam róla egy képet, barátnője van. És ennek a “kapcsolatnak” már majdnem két éve de hirtelen eszembe jutott minden. Talán féltékenység is volt bennem...

Nekem is van barátom, igazából rögtön ez után jöttünk össze és most nagyon rosszul érzem magam emiatt. Nem hiszem hogy szerettem őt anno.. viszont úgy érzem néha még mindig hianyzik. Annyira különlegesen bánt velem, tényleg a tenyerén hordozott és nagyon boldog voltam vele. Sokat gondoltam rá ebben a majdnem két évben is, szinte minden nap eszembe jutott...

Volt már ilyen veletek? Hogy ennyire megfogott valaki? Vagy hogy ha rágondolsz akkor ilyen különleges érzés fog el?

Talán még az is eszembe jutott hogy elrontottam és hiba volt véget vetni ennek.

Most meg az is megfordult a fejemben hogy írok neki... bár lehet nem lenne jó ötlet.

Borzalmas érzés és nem tudom hogy felejtsem el ezt az egészet végre.

2020. ápr. 20. 20:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)

StevenUp, igen, ebben van valami sajnos. És ez az én hibám mert nem szabadna ennyit ezen rágódni. Jó volt, de elmúlt. És a jelenlegi párom valóban nem ezt érdemli. A két ember pedig össze sem hasonlítható, ég és föld. Úgy gondolom tényleg csak maga az érzés hianyzik ahogy akkor éreztem és nem is maga az ember.. mert megfordult a fejemben hogy hiba volt ezt befejezni vele anno de aztán mindig arra jutok hogy nem, nem volt az, okkal történt.

Annyi biztos hogy ezt a kapcsolatot soha nem áldoznám fel a másik sracert, soha nem tudnék benne megbízni teljesen (pont ezért utálom hogy ilyen szép emlékeim vannak róla/vele).

Tehát a második opció kilőve.. talán a legjobb az lesz ha kitörlöm es letiltom mindenhol és megpróbálok testben lélekben is jelen lenni a kapcsolatomban 100%-osan. Es előbb utóbb ez el fog múlni, ez a nosztalgiázás meg a múlton való ragodas. Lehet nem hiszitek el egyébként azok miatt amiket írtam de én tényleg szeretném megpróbálni felépíteni a saját életünket a barátommal és vele képzelem el a jövőt. Hülyén érzem magam hogy más valakin gondolkodtam ennyi ideig.

2020. ápr. 21. 10:53
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan félelmem, ha egyszer felkeres, meg fog dugni. Akkor leszel majd bajban.
2020. ápr. 21. 10:55
 23/27 anonim ***** válasza:

ma 10:53

Tételezzük fel azt, hogy elhiszem azt amit írtál.

Nem ismerlek, nem tudom ki vagy, és ezért a feltételes mód.

Ebben az esetben tényleg ez a jó megoldás amit csinálsz, hogy elfelejted a másikat, de itt az bökkenő, hogy ez nem ilyen egyszerű... Én a helyedben leülnék egy szép tavaszi este a párommal és felvázolnám neki ezen aggályaimat. Elmondanád neki hogy mi történt. Na nem olyan részletesen hogy milyen ordenáré módon dugtatok, hanem azokat az érzéseket amik most jelenleg hiányoznak, amiket visszasírsz az előző kapcsolatból. És megkéred hogy segítsen ezekben. Mert a párkapcsolat az egy csapatjáték. Ha ő szeret téged akkor meg fogja érteni és meg fogja kérdezni hogy ő ebben mit tud neked segíteni. És te őszintén elmondod majd hogy pontosan mit. Elfelejted a női közhely válaszokat mint a "lepj meg" meg a "nem tudom, találj ki valamit" meg a "úgysem értenéd, ezt érezni kell" mert ezektől a leg segítőkészebb pasi is a falnak megy.

Konkrétan meg kell fogalmaznod hogy "igen azt akarom hogy kutyapózba a konyhában önts le egy pohár olajjal miközben fakanállal csapkodod a s*ggem és utána a padlón tégy a magadévá"

Vagy hasonló vágyakat, mert így tud ő is változni annyit amennyire neked szükséged van.

És igen, le kell zárnod az előzőt, ki kell törölni, minden emléket és jelezni a partnernek hogy nem akarsz ezzel az illetővel találkozni, mert én is félek attól hog, a #22 es válaszolónak igaza lesz.

Ha tényleg fontos neked ez a kapcsolat akkor leszel ennyire őszinte a barátoddal, és ha neki is fontos a kapcsolat akkor segíteni fog és meg fogja érteni hogy miért nyűglődsz.

Egyvalamit sose tegyél: kettejük stílusát, alkotásait, gesztusait sose hasonlítsd össze, ne vonj párhuzamot, hanem csak élvezd az életet.

2020. ápr. 21. 12:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Ez egy jó tanács, tényleg. Meg fogom fogadni. Barátom egyébként tud az illetőről, azt is tudja hogy nem voltunk hivatalosan kapcsolatban de a részleteket nyilván nem ismeri. Meg azt sem hogy ez rám milyen hatással volt ez az egész rám.

Azért én úgy gondolom hogy amit #22 ír nem fog csak úgy bekövetkezni, még ha mondjuk akarnám is (testileg) akkor is tudnék nemet mondani mert tisztelem annyira a barátomat hogy nem alázom meg így. De persze, értem miért írjatok hogy ez is egy lehetőség, én sem tudom mit hoz a jövő meg gondolom könnyebb most beszélni mint akkor cselekedni. Mindenesetre tartom magam ahhoz hogy nem csalnám meg.

És ez a megbeszélős dolog tényleg jó ötlet. Talán megkérdezem azt is ő hogy látja ezt a helyzetet, vagy hogy egyáltalán érzi e rajtam hogy mondjuk picit tavolsagtartobb lettem, mert én tényleg nem veszem észre. Meglátjuk, hogy reagál. Azért féltékeny típus tehát örülni nyilván nem fog, de remelem benne lesz hogy akkor ezt ketten oldjuk meg.

Megpróbálom lezárni ezt az egészet, mondjuk keresni eddig se keresett szóval azzal talán nem lesz baj de inkább kitörlöm őt mindenhonnan, főleg a fejemből :)

2020. ápr. 21. 13:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Hajrá hajrá :) bízom abban hogy ha happy end nem id létezik, legalább ez az epizód jól végződik nektek
2020. ápr. 21. 13:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :) én is bízom benne :)
2020. ápr. 21. 14:31
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok Lehet nem olvastam el minden hozzászólást...

Féltékeny tipus...nem fontos ám neked személyhez kötnöd, hogy mi hiányzik a kapcsolatotokból. Épp csak megemlíteni, hogy kipróbálnád, vágysz rá, vagy általánosságban beszélni róla, mesélni olyat ami hiányzik, hogy milyen jó volt mikor...

2020. ápr. 21. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!