Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éreztetek már így alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már így alkalmi partner iránt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volt egy srác, 2018 nyarán. A munkahelyen ismerkedtünk meg, hamar feltűnt hogy vonzódunk egymáshoz, ebből lett egy három-négy hónapig tartó barátság extrákkal. Imádtam vele lenni, a vége felé már a hétvégéket is együtt töltöttük.

Aztán kicsit megváltozott és egyre inkább ki akart magának sajátítani, féltékeny lett mindenre és mindenkire, zavarta ha nem válaszoltam az üzeneteire egyszerre, vagy ha elutaztam és emiatt nem lehetett velem. Na meg nagy csajozós volt és bár megígérte hogy mellettem nincs és nem is lesz senkije, nehezen hittem el (a múltja miatt).

Emiatt vetettem véget ennek, megmondtam neki hogy nem folytatom, nem bírtam ezt a megszállott viselkedést, azóta nem beszéltünk.

Most láttam róla egy képet, barátnője van. És ennek a “kapcsolatnak” már majdnem két éve de hirtelen eszembe jutott minden. Talán féltékenység is volt bennem...

Nekem is van barátom, igazából rögtön ez után jöttünk össze és most nagyon rosszul érzem magam emiatt. Nem hiszem hogy szerettem őt anno.. viszont úgy érzem néha még mindig hianyzik. Annyira különlegesen bánt velem, tényleg a tenyerén hordozott és nagyon boldog voltam vele. Sokat gondoltam rá ebben a majdnem két évben is, szinte minden nap eszembe jutott...

Volt már ilyen veletek? Hogy ennyire megfogott valaki? Vagy hogy ha rágondolsz akkor ilyen különleges érzés fog el?

Talán még az is eszembe jutott hogy elrontottam és hiba volt véget vetni ennek.

Most meg az is megfordult a fejemben hogy írok neki... bár lehet nem lenne jó ötlet.

Borzalmas érzés és nem tudom hogy felejtsem el ezt az egészet végre.

2020. ápr. 20. 20:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
"Annyira különlegesen bánt velem, tényleg a tenyerén hordozott " Nem csak ez hiányzik?
2020. ápr. 20. 21:34
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Tehát annyira szerelmes vagy a jelenlegi barátodba, annyira kiegyensúlyozott a kapcsolatotok, hogy egy volt dugópajti után epekedsz?

Nem érzed azt hogy ezzel kicsit ledegradálod azt a munkát amit a barátod fektet ebbe a kapcsolatba? Nem érzed azt hogy csak az idejét vesztegeti rád, hiszen két éve BÁRMIT csinál az a srác, akkor is eszedbe jut hogy milyen jó volt azzal a másikkal..?

És mégis szerelmesek vagytok épp?

Van egy rossz hírem a számodra: nem vagy tisztában azzal a fogalommal, hogy "szerelem"

Kapcsolatfüggő vagy és ez nem egyenlő a szerelemmel...

Véleményem szerint ez nyomaszt téged jelenleg

2020. ápr. 20. 21:36
 13/27 anonim ***** válasza:
Jaj de rossz neked. Egyem a kis szíved. Folytasd...
2020. ápr. 20. 21:38
 14/27 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy remek ember-e - bizonyára az. Hanem, hogy őszintén, tiszta szívedből szereted-e? Ha igen, akkor nem az exeden pörögne az agyad!

Ezzel szemben szerintem csak "belemenekültél" a következő kapcsolatodba. Igen, bizonyára remek ember, de most döntés előtt állsz. Vagy lezárod a múltad magadban ÉS magadban is azt mondod, hogy igen a jelenlegi pasid MINDEN téren túltesz az exeden, vagy egy nagyon erős kompromisszumot kötsz magadban és csak amolyan felszínesen szereted a mostani párod = hosszú távon az elhidegülő kapcsolatok egyik receptje.

2020. ápr. 20. 21:38
 15/27 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem kérdés, ez egy kisregény.
2020. ápr. 20. 21:42
 16/27 anonim ***** válasza:
67%

ma 21:42

Ha nehezedre esik az olvasás, akkor miért nem gyakorlod egyedül otthon az ágyadban fekve egy novella vagy regény felszabadító társaságában?

2020. ápr. 20. 21:44
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Számítottam rá hogy sokan megszólnak majd... mindegy.

12: én tényleg úgy érzem hogy szerelmes vagyok a barátomba. Elgondolkoztam most azon, hogy nem e megszokásról van szó, mert jó ideje együtt élünk és nekem amúgy is nagyon fontos ez a fajta biztonság hogy tudom van mellettem valaki akire számíthatok. És természetesen ez ugyanígy igaz visszafelé, én is támogatom öt mindenben. És tényleg komolyan gondolom vele ezt a dolgot..

Masfelol pedig ez a srác (akiről a kérdés is szól) volt az első akivel nagyon felszabadult voltam, előtte volt egy kapcsolatom ami nagyon unalmas volt, alig volt szex, alig mentünk bárhova, nem foglalkozott velem. Vele pedig minden más lett és elég sokmindent vele tapasztaltam meg.

2020. ápr. 20. 22:08
 18/27 A kérdező kommentje:

Akinek hosszú nem kell elolvasni 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ A válaszokat meg köszi.

Ja és 11: de lehet hogy ez is hianyzik. Mert nem volt még ilyen dolgokban részem mint vele. És itt nem luxusról beszélek, hanem apróságokról.

2020. ápr. 20. 22:09
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

De pont erről beszélek, hogy a szerelem az a feltétlen nélküli pozitív érzelmi kötődés... Nem abból áll, hogy azon nosztalgiázunk mi volt jobb előtte.

Ilyenkor nem látsz és nem hallasz csak szeretsz... És ezt hiányolom.

Elhiszem hogy szereted a jelenlegi partneredet, de ez nem szerelem.

Mert akkor is ilyen "boldog" lennél ha én nőm lennél, ha én is tudom azt a kötődést és biztonságot garantálni neked, mint a barátod.

Tehát a szeretet az esetedben nem a partner személyének szól, hanem annak az állapotnak hogy "van melletted valaki"

És ez nem szerelem. Csak szeretet. Hidd el nekem hogy erről van szó. Nem sokáig lennél szomorú a szakítás után, és nem leszel sokáig boldog ebben a kapcsolatban.

A fiúk sem hülyék, előbb utóbb fel fog tűnni nekik hogy csak "testileg" veszel részt ebben a kapcsolatban.

Azt tudom ismételni amit fentebb, nálam okosabb kommentekő is leírt:

Vagy elnyomod ezeket az érzelmeket és ezt az energiát a jelenlegi kapcsolatodba fekteted, amivel együtt jár az a tényező is sajnos hogy idővel el fogtok hidegülni egymástól jó eséllyel.

Vagy szakítasz és ezzel nem pazarlod a partnered idejét és megpróbálod megbeszélni a volt dugópajtival a dolgot és reménykedsz a happy endben amire nagyon kicsi az esély...

Nincs teljesen jó megoldás az életben, csak "kevésbé rossz"

2020. ápr. 21. 08:24
 20/27 anonim ***** válasza:
Nincsenek szavak, hallgass StevenUp-ra.
2020. ápr. 21. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!