Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire számítotok? Miért jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítotok? Miért jó?

Figyelt kérdés

Miért küldenek a férfiak f@rkukról képet? Nekem elég gyakran küldenek és tudom, ezzel kicsit sem vagyok egyedül (most azt leszámítva aki esetleg kér konkrétan). Minden szó nélkül random dickpick. Miért jó ez? Mi a cél?

Lehetne azt mondani, hogy a képcsere, de egy nőt egy random f@$z nem indít be. Engem nem, egyik ismerősnőmet se.

Nő és férfitàrsaim válasza egyarànt érdekel.

L23

2020. ápr. 20. 00:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább írd ki ide kommentbe az üzenetküldők nevét és a linkeket. Üzenetben elbújni könnyű:D
2020. ápr. 20. 00:34
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Én egyszer kaptam itt, és nem is ez idegesített mert a képet nem nyitottam meg. Hanem az hogy írt privátot, én válaszoltam mert normális volt, de közöltem hogy ismerkedni nem akarok, mert házas vagyok és farok képek se érdekelnek. Erre írja, hogy nem ,egész más dologról van szó, nyugodjak meg, nem ismerkedni akar és képet se küld. Visszaírtam - gondolva - biztos további kérdése van a válaszommal kapcsolatban amit valamelyik kérdéshez írtam - hát legyen. Erre visszaír hogy ja, az előbb kamuzott és küldene egy képet a nemiszervéről. És ott volt a kép linkje is. Azonnal blokkoltam, és nem azért mert küldött egy képet, mert az az én döntésem hogy megnyitom e, de totál hülyére vett. Ezt pedig nem jól viselem.
2020. ápr. 20. 00:45
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Ne haragudj, de sírok a nevetéstől. Most bevillant a kép arra, amit írtál, hogy egy random dickpic nem izgat fel...mit reagálnál, ha faces ismerősöd, mondjuk a 65 éves Sanyi bácsi dicpickje landolna nálad? Elvégre az ismerős. 😂
2020. ápr. 20. 01:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a netes szatír a legjobb :D

De engem nem zaklatnak fel kulonosebben, nem kell megnezni.

2020. ápr. 20. 07:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor küldtem ha azt a lány kérte akivel ismerkedem és tudtam, hogy nem egy 150 kg-os bu_i az.
2020. ápr. 20. 09:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszik olyan jó hogy majd azonnal visszaírsz hogy igen akarom veled. Korlátoltak...
2020. ápr. 20. 10:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is küldtek már többen, engem nem zavar különösebben, az már sokkal inkább, hogy azt gondolják egyesek, miután visszaírok, hogy nekik is jár a puncikép cserébe. De minden üzenetet megnézek és elolvasok, csak emiatt nem tiltanék le senkit.
2020. ápr. 20. 10:57
 18/19 A kérdező kommentje:

Egy ilyen képpel max. annyit tud bizonyìtani,hogy felàll neki. Ami nem egy nagy teljesítmény.

😂

2020. ápr. 20. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18as, heh, Kérdező, nem voltál te még férfi 5 sör és két feles után:D
2020. ápr. 20. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!