Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítotok? Miért jó?
Miért küldenek a férfiak f@rkukról képet? Nekem elég gyakran küldenek és tudom, ezzel kicsit sem vagyok egyedül (most azt leszámítva aki esetleg kér konkrétan). Minden szó nélkül random dickpick. Miért jó ez? Mi a cél?
Lehetne azt mondani, hogy a képcsere, de egy nőt egy random f@$z nem indít be. Engem nem, egyik ismerősnőmet se.
Nő és férfitàrsaim válasza egyarànt érdekel.
L23
Igazság szerint, én soha nem küldök csak úgy random.
Olyan viszont sokszor volt, hogy 1 privát beszélgetés során, mielőtt nagyjából meg ismertük egymást, és vágyait, (amennyire neten ez lehetséges) akkor voltak kép cserék.
F
Mert őket izgatja az, hogy ha látja valaki. Az más téma számukra hogy a másik félt ez érdekli-e vagy sem, jobban elvannak foglalva a saját elméjükkel, azzal hogy őket ez izgatja. Én így tudnám megmagyarázni.
Az egy másik történet meg megint, hogy ha a lány is benne van, esetleg ismerik egymást, szimpatikusak egymásnak és ÉRDEKLI a lányt vagy nem bánja. 22/F
Férfiként én sem értettem ezt soha, miért csinálják.
Bár én azt sem értem, hogy miért kell a piszoárba köpni hugyozás közben... rendszeresen tapasztalom és nem értem a célját:D
Akkor legalább nem vagyok egyedül értetlenségemmel.
Honnan tudják, hogy nem egy 150 kilòs pasi van a másik oldalon? Már egy feltételezett nőre is megy a dickpick
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!