Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez Soft BDSM vagy mocskosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez Soft BDSM vagy mocskosabb szex iránti vágyakozás?

Figyelt kérdés

Eddigi kapcsolataimban a lányok nem nagyon tolerálták az ilyeneket.

Olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, aki szub, és benne lenne egy ilyen partner kapcsolatban élvezettel és nem csak beletörődésből vagy "kibírom" alapon. Ha szívesen benne van Harapás, fenekelés, kéz kikötözés, szemkotozes, büntetés, mocskos Beszéd. stb. dolgokban. Meg alapjáraton, ha nem ilyen Vanilla szex megy, hanem keményen végig.

Aki nem sértődik vérig, ha miután engedélykérés nélkül elélvez a farkamon, akkor rá szólok "Hogy merészelted te kis r*$@nc?" Pedig szexen kívül nem akarom így ledominálni a lányt, de nem tudtam megtalálni az egyensúlyt, hogy ne legyen sértő számára.

Ehhez van valami app, mint a tinder, vagy egy weboldal ennek a közösségnek?

2020. ápr. 19. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 19. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem vannak ilyen lányok, én is ilyen vagyok, imádok minden ilyen durvulást és kontrollálást (persze csak akkor, ha tudom hogy alapvetően tisztel és szeret), de amúgy mehet minden

engem az ágyon kívüli dominálás is izgat, hétköznapi dolgok során pl. megszabni mikor mit tehetek stb. Persze ehhez az kell, hogy amúgy is tudjam tisztelni és felnézni a férfira.

Ha valaki ilyen és emellett szeret is, akkor kenyérre lehet kenni, pedig a hétköznapokban nem vagyok egy visszahúzúdó, túl engedelmes lány, senki nem mondaná meg ezt rólam első ránézésre, de kitartás, fogsz ilyen lányt találni :) ránézésre talán nehéz megállapítani h melyik lány ilyen, de lehet, h ezt meg lehet érezni

(foglalt vagyok, ne írjatok üzit :)

2020. ápr. 19. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit meg nem adnék érte, ha az én férjem lenne ilyen beállítottságú...
2020. ápr. 24. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Kedves 3-as. Nem szükséges szenvedni ha nem muszáj.. Én szívesen foglalkozok veled egy kicsit keményebben ha gondolod..!
2020. máj. 15. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
#3-as, sajnos egy cipőben járunk!
2021. febr. 12. 12:26
 6/8 Bolcs_Elek ***** válasza:
100%

Sok nonek vannak szub hajlamai, de ahhoz igazan tokos dom pasinak kell am lenni....

Ha elkezdesz maszatolni egy perc alatt kiabrandul a partnered...

Mas dolog errol fantazialni, es mas dolog ez a gyakorlatban....

Lanyok nyugadtan irjatok privatot, szabad vagyok :)

2021. febr. 12. 12:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Hé öreg #6! Ez itt most az én hirdetésem.

Bár lehet egy ilyen kis konkurencia jobb fényt vet rám

2021. febr. 12. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
S mi van akkor, ha engedèllyel sem élvez el a farkadon, mert úgy nem tud? :P
2022. márc. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!