Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csaltátok már meg a párotokat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltátok már meg a párotokat? Ha igen milyen okból (okokból)?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha nemleges válasz is érdekel akkor nem, és nem is tenném, szerintem gusztustalan gerinctelen dolog... Akkor előbb szakíts vele ha másra vágysz
2020. ápr. 19. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Igen

Nem.dugott meg evekig

L

2020. ápr. 19. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Igen, évek óta nincs szex köztünk. N
2020. ápr. 19. 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Igen,a távolság és némi bizalmatlanság miatt,plusz a csaj,aki akart engem(és én is őt) nagyon jól nézett ki akkoriban.Nagyon egymásra voltunk gerjedve,2 hónapig tartott az affér,majdnem minden nap találkoztunk,hol nála,hol nálam,ée megállás nélkül dugtunk.Egyébként neki is volt barátja,volt hogy aközben beszélt vele,mialatt én hátulról gépeltem.Az egész nagyjából 8-9 éve volt.

31/F

2020. ápr. 19. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Igen, már nem kívánom annyira. 29/F
2020. ápr. 19. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
Igen, régóta együtt vagyunk, és már nem kívánom. 47/F
2020. ápr. 19. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem. Szerintem undorító dolog.

Utolsoktol kerdezem: mert nem kivanjatok? Ezt nem lehet megbeszelni?

2020. ápr. 19. 12:35
 8/11 NagyReka13 ***** válasza:
26%

Izgat neha massal is lenni

18lL

2020. ápr. 19. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
#7 beszéltünk már róla, de attól még mindig nem kívánom.
2020. ápr. 19. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Igen, ha számodra a csók is megcsalás. (volt aki azt mondta nekem, hogy nem, de ez szerintem hülyeség)

18 éves kiscsaj voltam akkor, több éve voltunk együtt. Első pasi, mindenben az elsők voltunk egymásnak.

Éreztem, a vége előtt 1-2 hónappal, hogy múlik a szerelem, és hogy lassan menni kéne tovább, mert ahogy felszállt a rózsaszín köd, rájöttem, hogy nem igazán passzolunk egymáshoz.

Részegen egy buliban csókolóztam egy fiúval. Olyan bűntudatom volt, hogy másnap szakítottam.

Azóta kifejezetten hűséges típus vagyok, mert a saját tapasztalatom alapján görénységnek tartom a megcsalást, és nem éri meg, hogy ne tudjak tükörbe nézni. :)

2020. ápr. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!