Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen okok miatt csaltátok meg a párotokat? Bevallottátok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 16. 23:09
1/4 anonim válasza:
1. Ő csak hitte azt, hogy a párom. Vigyázott a volt macskámra. Igen.
2. jó volt vele, de megtetszett más. Csak szex volt, semmi érzelem.
3. nálam a szex az csak szex.
A 2.-nak bbevallottam, az első cseléd volt.
2/4 anonim válasza:
A nők többsége ugyanazért lép félre mint a férfiak: mert "otthon" már nem stimmel valami, illetve mert olyan emberrel vannak együtt aki érzelmileg nem mozgatja meg őket annyira.
Ha együtt marad a pasival akkor jobb ha nem vallja be, amúgy meg a legjobb ha bevallja és egy füst alatt szakít is, sokkal korrektebb mint agonizálni egy olyan kapcsolatban ami nem működik amúgy sem.
3/4 anonim válasza:
Volt hogy nem tudott eljönni a barátom,és unatkoztam,és találkoztam egy haverommal,és lefeküdtem vele.Vagy buliban sokat ittam,és azért történt.Vagy osztálykiránduláson fogadásból szoptam le egy fiút.Nem vallottam be.Amit nem tud az nem fáj.
4/4 anonim válasza:
Exem megcsalt és annyira fájt, kis hülye tini voltam, dühös..ezért mentem én is félre. De mivel nem tudok hazudozni és az ilyenek nekem nyomják a lelkem, egy hétig bírtam, utána elmondtam neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!