Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá a pasimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a pasimat, hogy elfenekeljen?

Figyelt kérdés
Hogy vezessem rá? Valami kis trükk? Konkrétan nem akar megmondani, mert ha nem jön be neki akkor ciki lesz és majd fel fogja emlegetni. Szóval, hogy derítsem ki? Magánéletbe domináns akkor vajon ez is tetszene neki? 19L 23F

2020. ápr. 17. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy ilyen szexfilmet és nezzétek meg közben mond neki mennyire izgató !
2020. ápr. 17. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki a gyakorin! Tudom fiatalok vagytok még de ha ezen megsértődik és felemlegeti akkor lehet hogy nem illetek össze, a filmet én is jó ötletnek találom hogy rákérdeznél hogy "na te csinálnál ilyet?"
2020. ápr. 17. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezheted, hogy mit szólna, ha kipróbálnátok. Ebben én nem érzek semmit cikit. Mondjuk ne a szöges korbácsot dobd be indításnál ötletként, de szerintem egy játékos paskolásra nem mond nemet, ha pedig közben jelzed, hogy tetszik a móka, mehet keményebben is, akkor pedig ráérez.

A szex része a párkapcsolatnak, meg kell tudnod beszélni a dolgokat a pároddal, nem érdemes játszmázni, elég némi lazaság és humor.

2020. ápr. 17. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyi idős vagyok,mint a baràtod, pàrom pedig 25. 19 voltam amikor felhoztam neki a BDSM-et. Mindig mindent megbeszéltünk. Ha valóban kinevet akkor gyermeteg, dobd ki. De szerintem nem fog.

L23

2020. ápr. 18. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod akkor nem trükközni, meg rávezetni kell, hanem nyíltan egyenesen beszélnetek a szexualitásotokról. Együtt dugtok, alszotok és nem nyíltok meg annyira hogy tudjatok erről beszélni?

Nem, nem ciki, ha meg felemlegeti akkor fejben nem 23 éves hanem 13.

2020. ápr. 18. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy párkapcsolatban ilyet nem jó csinálni, alkalmi de tartós kapcsolat elbírja. Én voltam olyan kapcsolatban amiben a nő szub volt és nem tartott sokáig a kapcsolat, elején napjában többször szexeltünk, de idővel (4 hónapra) nem láttam újat benne és rá untam. Egy nő legyen minden alkalommal meglepetés a párjának, ne fedje fel a nőiességet, mindig egy picit adjon magából és nem lesz válás vagy szakítás a vége.
2020. ápr. 18. 05:06
 7/7 theradion ***** válasza:
Valahogyan hozd szóba sztori szintjén, akár élményt mesélj, akár filmbéli jelenetet nézess meg, vagy hasonló témájú sztorikat, könyveket. Figyeld a reakcióját. Ha nem háborodik fel, ha nem undorodik, van esélyed. Ha fel is izgul rá, még jobb. Esetleg szex közben csapj a fenekedre, kérdezd meg szép-e a nyom... ilyesmi.
2020. ápr. 21. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!