Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a pasimat, hogy elfenekeljen?
Megkérdezheted, hogy mit szólna, ha kipróbálnátok. Ebben én nem érzek semmit cikit. Mondjuk ne a szöges korbácsot dobd be indításnál ötletként, de szerintem egy játékos paskolásra nem mond nemet, ha pedig közben jelzed, hogy tetszik a móka, mehet keményebben is, akkor pedig ráérez.
A szex része a párkapcsolatnak, meg kell tudnod beszélni a dolgokat a pároddal, nem érdemes játszmázni, elég némi lazaság és humor.
Annyi idős vagyok,mint a baràtod, pàrom pedig 25. 19 voltam amikor felhoztam neki a BDSM-et. Mindig mindent megbeszéltünk. Ha valóban kinevet akkor gyermeteg, dobd ki. De szerintem nem fog.
L23
Ha a párod akkor nem trükközni, meg rávezetni kell, hanem nyíltan egyenesen beszélnetek a szexualitásotokról. Együtt dugtok, alszotok és nem nyíltok meg annyira hogy tudjatok erről beszélni?
Nem, nem ciki, ha meg felemlegeti akkor fejben nem 23 éves hanem 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!