Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy análisan csináljuk?
Volt olyan hogy a lány mondta ki helyettem hogy szeretné kipróbálni velem!
Persze örültem hogy nem én vetettem fel !
Síkósítóval a pasinak nem fáj, nyugi. Max neked vagy ha élvezed, téged feszít jobban legalább is.
Azért ha 2 év alatt nem jött fel a téma szerintem felejtős...Amúgy hiába mondja mindenki, csajnak szarabb ha bármi perverzióját visszautasítják, ez olyan mintha kezdeményez és lerázz a pasi. Nekem olyan volt hogy első szex közben, mondta a lány hogy "mehet bárhova", de többi esetben mindig én mondtam, utána ráizgultak és élvezték mikor csináltuk.
Másik meg hogy egy ilyen dolgot, amit eléggé szeretsz, miért nem beszéltél már meg vele az első pár hét-hónapban mikor a dugásról szól az egész kapcsolat főként? Most bizony benne van a rizikó hogy vagy nem vagy kielégítve teljesen még több évig, vagy hogy ki tudja mit gondol a barátod erről.
De egy egészséges, egymás felé nyitott kapcsolatban bármit, bármikor meg lehet beszélni szerintem.
Én szívesen análozok veled :) 23vagyok
17cm
Neki nem fog fájni, de ha nem óvatosan csinálja akkor neked igen (higiénia, síkosítás, fokozatosság).
Egyébként a #10-essel kell egyetértsek... két éve vagytok együtt, de még nincs annyi bizalom a párod felé hogy mindenféle trükközés, célozgatás, manipulálás helyett nyíltan őszintén megmond hogy mit szeretnél a szexben, mit akarsz kipróbálni? Hogy akartok így akár hosszabb távon is együtt maradni, ha ennyire nem tudtok megnyílni egymásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!