Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a pasimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy análisan csináljuk?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: csináltam már popsiba, ès elèggè szeretem, de az exemmel volt csak eddig. Már majdnem kèt ève vagyok együtt a barátommal, vele mèg nem csináltam, neki èn vagyok az első, szóval ő senkivel mèg. Nagyon szeretnèm vele is csinálni, de kicsit fèlek, hogyha felvetem undorítónak tart majd. Próbáltam rá utalgatni, hogy: ha van BÁRMI amit ki akar próbálni velem(amúgy is elég nyitott vagyok szexuális èrtelemben), akkor mondja csak, megcsinálom vele, stb. De vagy nem akarja, vagy nem meri... nem tudom esetleg előmanipulálni valahogy, hogy ő is eleve akarja? Ha van olyan fiú, akit a barátnője vett rá az análra, mivel győzött meg titeket?

2020. ápr. 14. 20:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg, hogy mit gondol az análról, szeretné-e esetleg kipróbálni veled. Ettől még egyáltalán nem fog undorítónak tartani.
2020. ápr. 14. 20:10
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan hogy a lány mondta ki helyettem hogy szeretné kipróbálni velem!

Persze örültem hogy nem én vetettem fel !

2020. ápr. 14. 20:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer a barátnőm akaratából csináltuk. Egyszerűen megfogta a farkam, és betette magának.
2020. ápr. 14. 20:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ide trükk... Egyszerűen amikor áll a farka és a hátán fekve várja hogy ráülj, egyszerűen nem az egyik lukba rakod magadnak hanem a másikba.
2020. ápr. 14. 20:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak 1 mondat, tedd át a popsimba is
2020. ápr. 14. 20:34
 6/23 A kérdező kommentje:
Ja igen, van mèg egy kis problèma. Az előzőnèl nagyobb a farka. Nem tudom milyen a szerszámokat egy szűk helyre bedugni, de mi van, ha neki is fáj emiatt? Akinek olyan 5,5 cm az átmérője ès kb 20 cm hosszú állva, ès már használta a hátsó bejáratot, annak volt bármi kellemetlensèg?
2020. ápr. 14. 20:38
 7/23 orton ***** válasza:
100%

Síkósítóval a pasinak nem fáj, nyugi. Max neked vagy ha élvezed, téged feszít jobban legalább is.

Azért ha 2 év alatt nem jött fel a téma szerintem felejtős...Amúgy hiába mondja mindenki, csajnak szarabb ha bármi perverzióját visszautasítják, ez olyan mintha kezdeményez és lerázz a pasi. Nekem olyan volt hogy első szex közben, mondta a lány hogy "mehet bárhova", de többi esetben mindig én mondtam, utána ráizgultak és élvezték mikor csináltuk.

Másik meg hogy egy ilyen dolgot, amit eléggé szeretsz, miért nem beszéltél már meg vele az első pár hét-hónapban mikor a dugásról szól az egész kapcsolat főként? Most bizony benne van a rizikó hogy vagy nem vagy kielégítve teljesen még több évig, vagy hogy ki tudja mit gondol a barátod erről.

De egy egészséges, egymás felé nyitott kapcsolatban bármit, bármikor meg lehet beszélni szerintem.

2020. ápr. 14. 20:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig csak punci volt olyan szűk, hogy azt hittem nem megy be, de végül sikerült. 3. voltam.
2020. ápr. 14. 20:50
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Én szívesen análozok veled :) 23vagyok

17cm

2020. ápr. 14. 21:03
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Neki nem fog fájni, de ha nem óvatosan csinálja akkor neked igen (higiénia, síkosítás, fokozatosság).

Egyébként a #10-essel kell egyetértsek... két éve vagytok együtt, de még nincs annyi bizalom a párod felé hogy mindenféle trükközés, célozgatás, manipulálás helyett nyíltan őszintén megmond hogy mit szeretnél a szexben, mit akarsz kipróbálni? Hogy akartok így akár hosszabb távon is együtt maradni, ha ennyire nem tudtok megnyílni egymásnak?

2020. ápr. 14. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!