Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy análisan csináljuk?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: csináltam már popsiba, ès elèggè szeretem, de az exemmel volt csak eddig. Már majdnem kèt ève vagyok együtt a barátommal, vele mèg nem csináltam, neki èn vagyok az első, szóval ő senkivel mèg. Nagyon szeretnèm vele is csinálni, de kicsit fèlek, hogyha felvetem undorítónak tart majd. Próbáltam rá utalgatni, hogy: ha van BÁRMI amit ki akar próbálni velem(amúgy is elég nyitott vagyok szexuális èrtelemben), akkor mondja csak, megcsinálom vele, stb. De vagy nem akarja, vagy nem meri... nem tudom esetleg előmanipulálni valahogy, hogy ő is eleve akarja? Ha van olyan fiú, akit a barátnője vett rá az análra, mivel győzött meg titeket?2020. ápr. 14. 20:08
21/23 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam szex közben rávenni, hogy rakja be oda. Nem sikerült. Majd mèg próbálkozok.
2020. ápr. 16. 16:20
22/23 A kérdező kommentje:
Sikerült, tetszett neki.
2020. ápr. 18. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!