Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyen rá a pasimat?
Figyelt kérdés
Szeretném ha kicsit durvább lenne velem szex közben. Mondtam neki, hogy tépje a hajam, paskolja/üsse a fenekem, teperje le néha csak úgy spontán és legyen egy gyors menet. De azt mondja, hogy nem akar bántani 🙄2020. márc. 6. 09:15
1/17 A kérdező kommentje:
*vegyem
2020. márc. 6. 09:16
2/17 anonim válasza:
Ha -beszéltél vele erről és őszintén el mondtad a vágyaid és Ő nem hajlandó teljesíteni akkor ne akard rá venni valószínűleg nem fekszik neki a téma
3/17 anonim válasza:
Jobban szeret annál hogy bántani tudjon. Igaz a spontán szex attól még meg tudná tenni.
5/17 anonim válasza:
Lovaglás közben súgd a fülébe, hogy lefeküdtél a haverjával, ha vad szexet szeretnél!
6/17 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem ezt kihagyom 😃
2020. márc. 6. 09:44
7/17 anonim válasza:
Akkor "véletlenül" nézzétek meg az A titkárnő című filmet.
9/17 anonim válasza:
Aki szeret az nem fog bantani! Szexkapcsolatnak indult az en tortenetem, vadak voltunk. Ugy vettem eszre hogy mar erzelmei vannak hogy nem volt kepes bantani. Ilyen a szerelem. Orulj neki hogy szeret
10/17 anonim válasza:
Ez nem szeretetfuggo. O nem ilyen tipus, nem tudna ezt elvezni. Persze kicsit finomabban azert megprobalhatna. Hatha megtalaljatok azt a hatart ami meg neki is belefer es teged is izgatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!