Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz 21 éves fiú vagyok és félek hogy az első szexnél beleélvezek a gatyámba mielőtt még bármi történne?
Figyelt kérdés
Egy csóktól is nagyon feláll. Bele sem merek gondolni hogy szexnél mi lenne.2020. ápr. 17. 22:41
1/6 anonim válasza:
Előfordulhat és akkor mi történik? Csak akkor bajod, ha prostihoz mész, mert akkor -1 élvezés már kiment. Ha meg barátnővel történik, azzal többször is lehet kísérletezni. Ha meg éjszakai buliban, alkalmi részeg csajjal, hát akkor is megpróbálhatod újra.
2/6 anonim válasza:
Szűz 21 éves lányként írom, hogy az én szememben egyáltalán nem lenne ciki ha ilyesmi történne, sőt még izgatna is!
3/6 anonim válasza:
Szerintem is tud izgi lenni, azt gondolnám hogy túl jó vagyok. Ne aggodj e miatt, ha elmész jöhet a következő 😉
4/6 anonim válasza:
Barátomnak is feláll már egy csoktol is. Igazából már akkor is ha csak meglát, a farka önálló életre kel :D
De attól még hogy állandóan rám van porogve, nem élvez el korán, sőt, sokáig bírja.
18/L
5/6 anonim válasza:
Ó barátom nekem 21 évesen még csók sem kellett hogy felálljon, már amikor elkezdődött "vibrálni a levegő" akkor felállt. Ettől még nem durransz el a nadrágba. S ha igen akkor mi van? Majd szépen folytatod és kész :)
Egyébként ha ennyire stresszelsz akkor nem fogsz eldurrani nyugi.
6/6 anonim válasza:
Remélhetőleg nem egyből szexszel kezdesz, hanem lesz előtte kézimunka meg orál. Ezek közben szokod az érzést hogy egy nő csinálja neked és akkor talán nem fogsz annyira majd felizgulni meg túl hamar elélvezni b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!