Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen dolgokat lehet csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolgokat lehet csinálni a harisnyával az ágyban?

Figyelt kérdés

A Barátok közt én az egyik lány lefeküdt egy sráccal, Ő mondta ezt a barátnőjének:

Soha nem gondoltam, hogy egy harisnyával ilyen dolgokat lehet csinálni.

2020. ápr. 17. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fejedre huzva mesz rabolni
2020. ápr. 17. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl kikötözni..
2020. ápr. 17. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szonja és Győző szexjelenetére gondolsz?
2020. ápr. 17. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kötözni, letépni, ráverni, farkadra csavarni, nőnek mellszorítást csinálni - amit szeretnél és a partnerednek is tetszik. Határ a fantáziád (meg azért ne fojts vele senkit).

Nem láttam az érintett barbárok közt részt (meg úgy vagy 15 éve semmilyen gagyi magyar sorozatot) de a harisnyát itt átvitt értelemben értette, tulajdonságként (kékharisnya).

2020. ápr. 17. 17:34
 5/7 A kérdező kommentje:
A héten volt, a lány Szonja, a srácot nem tudom hogy hívták. Szonja fizetett a szexért.
2020. ápr. 17. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a farkam köré csavartak vagy rahuzva dugtam a lányt meg!

Eléggé izgató volt, csak sok síkosító kell hogy azért ne dörzsöljük ki!

De rahuzva jól be is lehet nyalazni cumi közben!

33F

2020. ápr. 20. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennek csak a fantázia szab határt. Én már elég sokmindent csináltam az ágyban harisnyákkal, de a mai napig jönnek elő új ötletek. Persze megfelelő partner is kell hozzá, ami nem mindig egyszerű. Amikor nincs partnerem hozzá, néha magamat szórakoztatom vele és a harisnyámon keresztül masztizok. Persze egyedül annyi mindenre azért nem lehet felhasználni, de a szex is akkor igazán sokoldalú, ha töben vagyunk, nem egyedül. :) Hihetetlenül fel tud izgatni, ahogy egyre lucskosabb lesz a harisnya, alatta meg a bőröm. Bugyin keresztül azért nem annyira szeretem, mert a pamut sok nedvet felszív, a harisnya meg nem, hanem átmegy rajta.

Az is nagyon izgi tud lenni, amikor olyan harisnyában megyek dolgozni, vagy társaságba, amiben utoljára eszméletlen orgazmusom volt. :)

34/n

2020. júl. 3. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!