Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolgokat lehet csinálni a harisnyával az ágyban?
A Barátok közt én az egyik lány lefeküdt egy sráccal, Ő mondta ezt a barátnőjének:
Soha nem gondoltam, hogy egy harisnyával ilyen dolgokat lehet csinálni.
Kötözni, letépni, ráverni, farkadra csavarni, nőnek mellszorítást csinálni - amit szeretnél és a partnerednek is tetszik. Határ a fantáziád (meg azért ne fojts vele senkit).
Nem láttam az érintett barbárok közt részt (meg úgy vagy 15 éve semmilyen gagyi magyar sorozatot) de a harisnyát itt átvitt értelemben értette, tulajdonságként (kékharisnya).
Nekem a farkam köré csavartak vagy rahuzva dugtam a lányt meg!
Eléggé izgató volt, csak sok síkosító kell hogy azért ne dörzsöljük ki!
De rahuzva jól be is lehet nyalazni cumi közben!
33F
Ennek csak a fantázia szab határt. Én már elég sokmindent csináltam az ágyban harisnyákkal, de a mai napig jönnek elő új ötletek. Persze megfelelő partner is kell hozzá, ami nem mindig egyszerű. Amikor nincs partnerem hozzá, néha magamat szórakoztatom vele és a harisnyámon keresztül masztizok. Persze egyedül annyi mindenre azért nem lehet felhasználni, de a szex is akkor igazán sokoldalú, ha töben vagyunk, nem egyedül. :) Hihetetlenül fel tud izgatni, ahogy egyre lucskosabb lesz a harisnya, alatta meg a bőröm. Bugyin keresztül azért nem annyira szeretem, mert a pamut sok nedvet felszív, a harisnya meg nem, hanem átmegy rajta.
Az is nagyon izgi tud lenni, amikor olyan harisnyában megyek dolgozni, vagy társaságba, amiben utoljára eszméletlen orgazmusom volt. :)
34/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!