Mit tudok csinálni, hogy ha harisnyával hordom a magassarkút, akkor ne lépjek ki a cipőből?
Figyelt kérdés
Szalagavatóra van egy szép magassarkúm. Azonban mikor harisnyával felveszem akkor hiába jó a méret, kilépek belőle. Mit tudok csinálni?2013. nov. 10. 21:14
1/3 anonim válasza:
Lehet kapni pl DM-ben ilyen cipő sarkára ragasztható szilikonos sarokbetétet. 700 forint, lehet, hogy kitöltene annyi helyet. Nem biztos, hogy segítene, mert ugye arra van, hogy ne törje a sarkat a cipő. De szerintem egy próbát megér, elég vastag gumiból van, megnézheted a boltban is, hogy szerinted elég-e.
2/3 anonim válasza:
Ez sajna azért van, mert nagy rád az a cipő. Mezitláb azért nem lépsz ki belőle, mert még új. Ha többször viseled, egy idő után úgy is ki fogsz lépni belőle. Magassarkút mindig harisnyában kell próbálni.
Az 1.hsz-ban javasolt ótlet jó lehet.
3/3 anonim válasza:
A Sholl-nak is vannak hasonlo termekei.Nekem is ilyen problemam van sok cipommel,mert 2 meret kozott van a labam.A kisebb sokszor szorit,a nagyobbol pedig kilepek.Nezz szet a gyogyszertarban(en ott talaltam) valoszinuleg egy magassarkuhoz valo talpbetet+saroktapasz szukit rajta annyit,hogy nem lepsz ki belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!