Holnap megyek bulizni. Fehér rövidnadrágba harisnyával illik menni?
Figyelt kérdés
Fehér nadrágot, testszínű harisnyát és magassarkút szeretnék felvenni. Nem gáz így novemberbe?2013. nov. 1. 20:53
1/10 anonim válasza:
A nadrág + harisnya kombót nem teljesen értem, a magassarkúról meg annyit, hogy csak akkor ha tényleg bírod, mert ilyen időben cipő nélkül hazamenni már eléggé húzós lenne...
2/10 A kérdező kommentje:
azért veszek fel harisnyát, mert rövidnadrág :)
2013. nov. 1. 21:08
3/10 anonim válasza:
Akkor már inkább szoknyát vegyél :) a magassarkút jól meggondoltad? :)
4/10 A kérdező kommentje:
bírom benne, kényelmes :)
de olyan szoknyám nincs..:/
2013. nov. 1. 21:35
5/10 anonim válasza:
Elég sokan szoktak harisnyát rövidnadrággal felvenni és jól is néz ki, nem értem, mi a problémátok. Kicsit el vagytok maradva.
6/10 anonim válasza:
Az a problema,hogy rovidnacit akkor veszunk ha meleg van,harisnyat meg ha hideg!
Tahat a ketto egyutt kicsit fura!
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszik a rövidnadrág + harisnya, bár én fehéret ilyenkor nem vennék fel.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 2. 10:23
9/10 anonim válasza:
nagyon jó az ízlésed megnéznélek benne hmmmmm de szexi lehetsz pont jó a ruhaválasztás biztos sokan meg fordulnak majd utánad elbűvölő lehetsz
10/10 anonim válasza:
biztos lennének páran akik szét szagolnák a harisnyás lábad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!