Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Mekkora méretű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mekkora méretű péniszt kielégítő a kezetekben fogni?

Figyelt kérdés
Hossz, átmérő

2020. ápr. 15. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha csak fogom a kezemben akkor bármekkora lehet az nem lesz kielégítő..
2020. ápr. 15. 19:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem hogy az mitől lenne kielégítő, ha csak kézben fogja 🤔
2020. ápr. 15. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Vastag legyen :)
2020. ápr. 15. 19:41
 14/18 A kérdező kommentje:
12-es érzésre, hogy milyen úgy értem
2020. ápr. 15. 20:02
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Amelyik normális, értelmes Férfihez tartozik - úgyhogy felesleges méricskélned a pötsöd.
2020. ápr. 15. 20:08
 16/18 anonim ***** válasza:

"12-es érzésre, hogy milyen úgy értem"

Teljesen mindegy hogy kézben milyen érzés, szerintem nem ott akarják érezni.

2020. ápr. 15. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, és tudom, hogy azt szeretik, amikor nem érik körbe, aztán ez engem is valamiért felizgat. Én sokáig vékonynak tartottam a péniszem, mert a nagy kezemmel kétszer is körbeérem a farkam. Aztán mikor végre odakerült a sor, és lattam, hogy a csajom a viszonylag átlagos méretű női kezével sem éri körbe, az baromi izgató volt nekem is, és neki is, látszott rajta, és mondta is. Nagyon jól rá tud így markolni. Mar csak az lenne jó, ha akkora lenne a farkam, hogy 2 kézzel is tudja verni, de sajnos ehhez túl rövid (16/4).
2020. ápr. 16. 09:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Kézbenfogva? Legyen hatalmas mert miért ne, még nyalogatnam is mert az mar tuti nem tudnam bekapni,de belém sem tenné
2023. okt. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!