Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Análkedvelő férfiak! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análkedvelő férfiak! Nektek ez kielégítő lenne?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök nem lenne oda az análért, de szeretné nektek megadni néha és ezért havi 1x engedné a dolgot, az nektek elég lenne? Ha legalább néha megkapjátok nem mennétek félre emiatt igaz?
2020. jan. 13. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha te nem szeretnéd, és csak miattam mész bele, h ne lépjek félre akkor nekem ilyen anál nem kellene köszi.
2020. jan. 13. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én imádom az anált, de ha a partnerem nem szeretné ezt, akivel épp együtt vagyok, en nem tudnám havi egyszer sem análba vágni!

Én az a típus vagyok, hogy arra gerjedek a legjobban, amitől a nő bugyija ázik, tehát nekem ez a "megengedi" havi egyszer sem kéne inkább!

De, hogy válaszoljak a kérdésre, nem mennék félre pusztán csak ezért!

33/F

2020. jan. 13. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
Nekem teljesen. Szerintem amúvy tényleg erre jó az anál, hogy ilyen ritma játék.
2020. jan. 13. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
9%
Hát, nekem sikerült emiatt félremennem. Mondjuk huszonévesen.
2020. jan. 13. 22:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Helyesbítek: én is élvezem az anált, vagyis élveztem. De egy egészségügyi probléma miatt nem nagyon merem csinálni már, mert akkor kiújul. Nem minden alkalommal, de ha pl sűrűn igénybe lenne véve az a terület, akkor előjönne:/ szóval még csak nem is prűd vagyok, csak próbálnám elkerülni a problémákat. Csak néha félek, hogy az a psi aki ezt szereti, nagyon hiányolná a dolgot és talán máshol keresné ezt az élvezetet. De most írtatok többen pozitív választ, ennek örülök
2020. jan. 13. 22:31
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

aAz aranyérről beszélsz igaz?

Na igen az kiújúlhat ha sűrűn van anál, de ahhoz kb heti 3-4 alkalomnak kellene lennie.

2020. jan. 13. 22:36
 7/16 anonim ***** válasza:
12%
Ha egészség az más dolog, akkor nem hiszem hogy félreléptem volna. Bár jobban belegondolva, mégis,
2020. jan. 13. 22:39
 8/16 A kérdező kommentje:
Az aranyér is aggaszt, de nem az szokott lenni a problémám. Ennél komplexebb sajnos
2020. jan. 13. 22:41
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekem igen! Ez csupan kedvességbol csinalnad
2020. jan. 13. 22:42
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Oh drágaságom, ha a pasid annak ellenére erőlteti hogy te nem kívánod akkor dobd ki az önző kis pötcht! Ha a szexben már most ilyen - követelőző, azt hajtja csak ami neki jó neked nem - akkor milyen lesz a későbbiekben a hétköznapi dolgokban? Engedd útjára, csinálja mással te meg keress olyan pasit akivel megvan a teljes összhang (szexuális téren is).
2020. jan. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!