Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek olyan hogy büdös volt a g€ci és undorító szaga volt? Ezért nem nyelted le vagy kiköpted
Az egyik exemének a szaga csak fura volt, de az íze borzasztó. Úgyhogy mindig kiköptem. Nem tudta miért. Nem is kérdezte. Hála istennek előtte nem beszéltük hogy le szoktam e nyelni
26/L
Előfordulhat hogy "szaga" van - bakteriális fertőzés, bevérzés stb. miatt. Általában a dohányosoké, vagy masszívabb piálás után is kellemetlenebb ízű, illetve egyes gyógyszerek is bele tudnak kerülni.
Tanács: ne az után cummatsd le a pasid, hogy épp' felgyógyult a megfázásból / alsó húgyúti fertőzése volt / antibaktériumokat szed :)
Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Figyeljetek oda egymásra és magatokra
Fürdeni kell!
Pacsi ❤
A dohányosoknak mind borzasztó keserű. Ezt már orálnál az előváladékból érezni. Sosem hagytam hogy a számba élvezzenek.
Volt egyszer egy barátom, aki szintén dohányzott és az étrendje is nagyon egyoldalú volt. (Lehet más baja is volt, nem tudok róla. Én nem kaptam el tőle semmit.) Neki a szaga is borzasztó volt. Mármint nem neki magának, hanem az ondójának.
A későbbi, nem dohányzó barátomé nem volt sem büdös, sem keserű, csak kissé sós. A sűrűsége meg aszerint változott milyen gyakran voltunk együtt. Egyedül neki engedtem meg hogy a számban menjen el.
Én nem dohányzom, meg elég sok ananászlevet iszok
Akkor nem lehet rossz
"antibaktériumokat szed"
Hozzátok a megszokott színvonalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!