Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki ezért vesz semmibe és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki ezért vesz semmibe és aláz le szóban, van aki azért. Szerintetek melyik gáz?

Figyelt kérdés
20 éves házasságom se felrugni nem akarom, se megcsalásba belemenni. Ezért keresek virtuális maszti partneret. Van aki ezt elitéli, gyerekes egy közel 50 éves pasihoz. Elmond minden gyalázatosnak. Holott én a megcsalást tekinteném annak. Van pár aki igazat ad, csak ők épp "másmilyen" kapcsolatot keresnek.

2020. ápr. 15. 11:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Igen.
2020. ápr. 15. 12:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt is simán lehet megcsalásnak tekinteni, csak épp nincs fizikai érintkezés. Attól még minden más van.
2020. ápr. 15. 12:05
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen mi?
2020. ápr. 15. 12:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A feleséged igyekszik boldoggá tenni? Mert ha igen, akkor nem fair ez vele szemben semmilyen téren.

Ha nem tesz meg mindent vagy ami neki elég az neked nem, akkor hagyd el vagy beszéld meg vele mit szeretnél és miért. Ha tud róla is más, ha elhagyod is más.

Te tudod ki mit érdemel szerinted és mi mit ér meg.

35/F

2020. ápr. 15. 12:07
 5/21 A kérdező kommentje:

Épp a testi érintés hiánya miatt nem tekintem megcsalásnak. Egy csók vagy fogdosás sokkal inkább.

Kérdés az, hogy tényleg gáz partnert keresni, vagy a megcsalás, elhagyás lenne inkább gáz, ilyen korban és 20 év házasság után.

2020. ápr. 15. 12:08
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
Ez is megcsalás. Érzelmi megcsalás.
2020. ápr. 15. 12:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A másik háta mögött őt "megalázni" (ki minek hívja) az nem kor kérdése. 34/F
2020. ápr. 15. 12:16
 8/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked nem megcsalás és tiszta a lelkiismereted, de ettől ő még simán tekintheti annak. Szerintem is az és úgy gondolom, hogy a legtöbb embernek az lenne. Engem leginkább az zavarna, hogy a hátam mögött csinálja. Ha elmondaná, hogy mit érez, hogy szeretné mással is kipróbálni, akkor valószínűleg belemennék. Szerintem az őszinteség a legnagyobb érték egy kapcsolatban, sokkal fontosabb annál, mint hogy csak egymással legyünk. Ha nem beszélünk róla, nem hallgatjuk meg a másikat, nem akarjuk megérteni, hogy neki miért nem jó és miért szeretné másképp, mással, ha az foglalkoztat, hogy mit gondolnának mások, ha megtudnák, az már rég rossz.
2020. ápr. 15. 12:18
 9/21 A kérdező kommentje:
Igyekszik-e boldoggá tenni? Részben. Főz, mos, takarít, mindent megtesz, hogy tisztán, kényelmesen éljünk amennyire lehet, de 6 éve átvitte az ágyneműm a másik szobába, és semmilyen szexuális érintkezést nem enged. Puszi reggel meg este és ennyi.
2020. ápr. 15. 12:19
 10/21 A kérdező kommentje:
Mással kipróbálni? Nem én hoztam fel, egyenesen ő ajánlotta. Csak épp annyit tett hozzá, hogy vigyem a cuccaim is, mert utána nem léphetek be a házba. Szóval meg ne merjem csalni, mert kirug, de nem is ad semmit. Akkor csak a titkolózás marad...
2020. ápr. 15. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!