Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell jól szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól szopni?

Figyelt kérdés
Tudom már lerágott csont, de tudni szeretném hogyan elégíthetem ki a partnerem maximálisan? Tehát úgy leszopni , hogy soha ne felejtse el. Férfiak és lányok válaszára egyaránt kíváncsi vagyok. 20/L

2020. ápr. 12. 01:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelsz rá, figyelsz a reakcióira és... ne fogazz :)

Nincs tuti szopórecept, ahogy tuti nyalórecept sem - mindenki máshogy szereti.

2020. ápr. 12. 01:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van, mindenki máshogy szereti.

Én pl azt szeretem ha lágyan szopnak, sok-sok nyelv témával, mintha csókoloznál a krinolinnal. 🤭

Jó mélyen, teljes hosszában...

Persze azért néha én is meg mozgatom a csipőmet. 👌

A kedvenc részem, pedig mikor a csaj, érzi, hogy ott vagyok, picit rá gyorsít, majd élvezéskor ki sem veszi a szájából, így lüktet a kéjlécem a szájában! 😳👍

Na de ez én voltam, lehet akit éppen szopni készülsz, az mást igényel.

Lehet pl akiket én eddig kinyaltam, te máshogy szeretnéd élveznéd.

Én erre rá is jönnék elég hamar, hogy te mit szeretsz.

Neked is ezt ajánlom a szopás téren.

F/33

2020. ápr. 12. 01:46
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Szűk szájjal, bő nyállal, fogazás mentesen. Játssz a herékkel is, kapd be, szívogasd, markolászd őket finoman. Először csak húzd végig a nyelveddel alul a farkam, majd kezdj körkörösen a makkon játszani, csókolgasd, nyalogasd, aztán vedd be csak a makkot kicsit, utána pedig nyeld be, ameddig tudod és kezdd szopni. Told el jobbra, balra is a szájüregedben, hogy a puha részt dughassam. Rá is segíthetek, a fejedet irányítva kezemmel. Kezet csak néha hasznàlj, sok lány folyton erőlteti, pedig isteni, ha csak szájjal, kéz nélkül szopod és így játszol a botomon. A kéz rasegitesnek jó, ha keményebben akarod csinálni, hogy közben vered is. Imádom, ha a nyelve hegyével nyalogatja a nő, izgatja a fitymafékemet, ugyanott ujjbeggyel masszírozza, simogatja. Röviden ilyesmi.
2020. ápr. 12. 01:53
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Én nem a bőnyálas szopást szeretem... Határozott legyen de ne túl erős... A nyelvvel közben a makkot izgatva.
2020. ápr. 12. 03:24
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Jó keményen.
2020. ápr. 12. 06:26
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Én el is zavarnám ha keményen szopna, részemről ki nem állhatom. Ezért írják ugye, hogy ki mit és hogyan szeret. Nem lehet általánosítani.
2020. ápr. 12. 06:28
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Csak ne csavargasd közben.
2020. ápr. 12. 07:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt kérdezned kell, akkor soha nem leszel képes ilyenre!
2020. ápr. 12. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kérdés! :) 19/L
2020. jún. 7. 03:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak ne fogazz...

Nekem viszonylag vastagabb méretem van, és az a halálom amikor fogazik a nő.

2020. jún. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!