Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktatok gumiban szopni?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Milyen érzés?2020. márc. 24. 22:38
2/11 anonim válasza:
Butaság, akkor már fagyit is nyalhatnék zoknival a nyelvemen.Egyikőnknek sem jó, nincs értelme.
3/11 A kérdező kommentje:
Alkalmi szex esetén sem? Nem féltek az esetleges megbetegedéstől? Köszönöm a választ!
2020. márc. 24. 23:10
4/11 anonim válasza:
Nem.
Úgy sztem elhánynám magam.
5/11 anonim válasza:
Jogos a kerdes!
Magyarorszagon prostiknal sem lett bevezetve, ahogy kitunik elottem.
Civilizaltabb helyeken opcio, es nem azert, mert ott tobb fertozes van.
Peldaul egy tunetmentes baromi gyakori humanpapilloma tobb ev mulva nyelvrakot okozhat, kis genitalis herpesz, emez, amaz...
6/11 anonim válasza:
Alkalmi szexbe nem megyek bele, nem vagyok kr va vagy holmi rb nc hogy gumiban szopjak egy vadidegent aki aztán lelép dolgavégeztével.
7/11 anonim válasza:
Nem. Ha annyira nem bízom a pasiban, hogy gumit kellene húznia a franciához akkor nincs se sz..pás, se szex.
8/11 anonim válasza:
Ezt egy lánytól hallottqm még vagy 6 éve:
"Gumiban szopni opyan mint egy üveg mézet nyalogatni kívülről."
10/11 anonim válasza:
Soha nem szoptam még gumiban, nem is tervezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!