Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól szopni?
Csináltam már de még sosem ment el a számtól, tippek hogy mit csináljak és melyik részen a nyelvemmel, az ajkaimmal, stb.? Másfél éve vagyunk egy pár.
19/L 23/F
Lehet csak visszatartja az orgazmust, de azért mondok 1-2 tippet ami nekem jól esik!
Ha elkezded, lágyan, finoman, csináld...
Nyalogasd, miközben a szádban van, közben is járjon rajta a nyelved, mintha csókolóznál a kolbásszal.
Próbáld a mélytorkot, illetve teljes hosszában szopjad.
Legyen változatos...
A kolbász tövét fogd, és csak a fejed járjon rajta, a már említett nyelvtémával!
Aztán szopás közben verjed is neki.
És végül de nem utolsó sorban, qurva jó érzés 1 csaj szájában elélvezni!
Valamint az is sokat dob a szitun, ha látja amit csinálsz!
A fő lényeg, hogy szeresd amit csinálsz, én mindig ezt mondom.
Ha tényleg kívánod a szopást, az úgy is érezhető a palinak.
Remélem segítettem, de persze nem mindenki egyforma, nekem valahogy így jön be ha 1 csaj leszop. 👌
33/F
A makkot kell sokat nyalogatni, szivogatni...
21 l
Az a ajakaiddal szépen lágyan lassan néha kicsit megszíva izgasd a makkot. Közben nyálas kézzel kézimunkázz kicsit ,majd szépen haladj a száddal lefelé és finoman lágyan kényeztesd a száddal a heréit. Ha van rá lehetőséged és tudsz koncentrálni két dologra egyszerre kezd el magadat izgatni. Ettől te is beindulsz és ő is befog ,de ne enged, hogy hozzád érjen. Amikor érzed ,hogy megfeszül válts tempót szoríts rá a kezeddel a farkára miközben a száddal kényezteted.( Így kicsit késeltetted az orgazmusát amitől ,majd még nagyobbat fog élvezni.) Figyelj rá, hogy a vége felé egyenletes legyen a tempo a szád és a kezed mozgásával. Amikor érzed ,hogy most lesz orgazmusa néz szemébe és hagyd ,hogy a melledre élvezen ,majd egy spriccelés erejéig ,majd fejezd be száddal.
35/N
Na amit az 5-ös leírt, attól elkezdett mocorogni a kolbászom... 😳🤭🤭
Nem rossz ez sem! 👌👌👍
#3as voltam
Én így élvezem:
szűk szájjal, bő nyállal, fogazás mentesen. Játssz a herékkel is, kapd be, szívogasd, markolászd őket finoman. Először csak húzd végig a nyelveddel alul a farkam, majd kezdj körkörösen a makkon játszani, csókolgasd, nyalogasd, aztán vedd be csak a makkot kicsit, utána pedig nyeld be, ameddig tudod és kezdd szopni. Told el jobbra, balra is a szájüregedben, hogy a puha részt dughassam. Rá is segíthetek, a fejedet irányítva kezemmel. Kezet csak néha hasznàlj, sok lány folyton erőlteti, pedig isteni, ha csak szájjal, kéz nélkül szopod és így játszol a botomon. A kéz rasegitesnek jó, ha keményebben akarod csinálni, hogy közben vered is. Imádom, ha a nyelve hegyével nyalogatja a nő, izgatja a fitymafékemet, ugyanott ujjbeggyel masszírozza, simogatja. Röviden ilyesmi. 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!