Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők akik benne lennének hármasban inkább + pasival vagy + nővel képzelnék el a dolgot?
Figyelt kérdés
Lehetőleg indokoljátok is a válaszaitokat.2020. ápr. 9. 16:00
5/7 anonim válasza:
Plusz pasival.
Mert akkor nekem dupla élvezet járna és mert nem lenne jó érzés egy másik nővel összemérni magam. Az is zavarna, ha ő vonzóbb lenne nálam, az is kellemetlen volna nekem, ha én lennék a vonzóbb és velem jobban foglalkozna a pasi.
6/7 anonim válasza:
Pasi es kb ugyanazert amit elozo irt
7/7 anonim válasza:
Pasival, de csak úgy, hogy popsi kizárt.
Csajjal csak úgy, ha előtte voltam vele kettesben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!