Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek hármasban vagy abban hogy a párotok a ti jóváhagyásotokkal mással van?
Figyelt kérdés
30 évesen vagyunk a feleségemmel és gondolkodunk azon hogy bevonnánk egy harmadik személyt vagy akár csak azon hogy Ő is lenne mással meg én is , úgy hogy nézzük egymást, csak hogy feldobjuk kicsit a szexuális életünket. Régóta vagyunk együtt, szeretjük egymást csak szeretünk új dolgokkal kisérletezni és kíváncsi vagyok hogy van-e valakinek ebben tapasztalata és ha igen, mik azok?2020. ápr. 1. 11:16
1/10 anonim válasza:
Nincs benne tapasztalat menni fog magától.
2/10 anonim válasza:
Ez a kapcsolat végét fogja jelenteni.
3/10 anonim válasza:
#2 Ha már felmerül, hogy ilyenekkel kell “feldobni” a kapcsolatot, az már alapból a kapcsolat végét jelzi. :D
4/10 anonim válasza:
Igen volt. Ha mindketten akarjátok és szeretnétek és betartjátok az alapszabályokat akkor megerősítheti a kapcsolatot - de ha nem figyeltek a "részletekre" akkor akár a végét is jelentheti.
5/10 anonim válasza:
Voltam már többször is így harmadik fél, ajánlás útján.
Eddig mindegyik alkalommal pozitív vége lett a story-nak :)
27F
6/10 anonim válasza:
Ha téged komolyan nem zavarna az,hogy a feleségedet egy másik pasi csókolja,simogatja,megdu..gja... akkor nem,nem szereted. És fordítva is igaz. És 30 évesen már unalmas a szex?? Fel kell dobni? Mi lesz később? Szerintem gondoljátok át inkább,mit akartok a jövőben egymástól.
31/n
7/10 anonim válasza:
A 4-esnek van igaza.Ugy kell csinalni,mindketten tudtok a masikrol nincs mit egymas szemere vesetek
9/10 Ani1962 válasza:
Szingli voltam, mindkét pasi alkalmi volt. Élveztem. De kapcsolatban nem hiszem, hogy jó ötlet.
10/10 anonim válasza:
Van tapasztalatom hármasban.
Szerintem teljesen kapcsolatfüggő, hogy mi lesz a vége.
Hosszú lenne ezt itt leírni, akit érdekel, írjon aztán elmondom.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!