Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti adnátok a barátnőtöknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok a barátnőtöknek kimenőt hogy egy éjszaka azt csinálhasson amit akar?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt és igazából jó a kapcsolatunk de nem tudjuk még hogy hova vezet. Fiatalon jöttünk össze, 17 évesen és ezért, főleg neki nem igazán van tapasztalta semmilyen téren más fiúkkal.

Szóba került már hogy esetleg abba belemennék hogy kiélje magát 1 kicsit mondjuk ha elmegy bulizni vagy ilyesmi..szerintetek ez baromság?

Nem tudom hogy lehet-e ebből házasság de mind a ketten látunk rá esélyt, viszont azt is megértem hogy még szeretne 1 kicsit szórakozni. Valószínűleg az is olaj a tűzre hogy ilyen tipikus..alacsony de csinos és feltünően nagy mellei vannak és nyílván sokan megnézik meg próbálkoznak nála.

2020. ápr. 9. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
az engedélyedel vagy nélküle, de hidd el előbb utóbb félre fog dugni, aki mással akar szexelni az idővel fog is ...
2020. ápr. 9. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet akarna, akkor adnék, csak utána hozzám már ne is jöjjön vissza.
2020. ápr. 9. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felméri a terepet, hogy akad-e neki jobb is nálad... ha nem, akkor marad.
2020. ápr. 9. 16:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Inkább őt kérdezd meg, hogy mégis mit szeretne? mit jelent nála a bulizás? ha dugni akar mással is, akkor az csak úgy működik, hogy mindketten kipróbáljátok mással is és utána soha nem hozzátok szóba, vagy pont, hogy kivesézitek a történteket, ez már rajtatok múlik, hogy mennyire vagytok szabadelvűek ilyen téren.

Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy ilyesmi "probléma" olyan lánynál fordul elő leginkább, akit sokáig nem engedtek el sehova még társasággal sem.

27F

2020. ápr. 9. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Éltem már nyitott kapcsolatban nővel. Meg lehet szokni. Mondjuk mindketten lazán kezeltük a dolgot. Megbeszélés kérdése, le kell fektetni a szabályokat. Nálunk havi 1 kimaradás volt a maximum, és tudattuk a másikkal hogy elmegy barátokkal szórakozni és lehet lesz benne egy egyéjszakás kaland valami idegennel, de utána sosem hoztuk szóba. Elején fura volt mikor hajnalban hazajött és nem tudtam, hogy csak táncolgatott a barátnőivel, vagy éppen meg is dugta valaki. 8-9 hónapot voltunk kb együtt de nem ezért mentünk szét.
2020. ápr. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!