Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti adnátok a barátnőtöknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok a barátnőtöknek kimenőt hogy egy éjszaka azt csinálhasson amit akar?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt és igazából jó a kapcsolatunk de nem tudjuk még hogy hova vezet. Fiatalon jöttünk össze, 17 évesen és ezért, főleg neki nem igazán van tapasztalta semmilyen téren más fiúkkal.

Szóba került már hogy esetleg abba belemennék hogy kiélje magát 1 kicsit mondjuk ha elmegy bulizni vagy ilyesmi..szerintetek ez baromság?

Nem tudom hogy lehet-e ebből házasság de mind a ketten látunk rá esélyt, viszont azt is megértem hogy még szeretne 1 kicsit szórakozni. Valószínűleg az is olaj a tűzre hogy ilyen tipikus..alacsony de csinos és feltünően nagy mellei vannak és nyílván sokan megnézik meg próbálkoznak nála.

2020. ápr. 9. 14:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zavar, meg nem fogsz utána féltékybkedni akkor engedd. Ti tudjátok
2020. ápr. 9. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Én simán adnék.Mèg elveznem is hogy R***nckodik.
2020. ápr. 9. 14:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám a tudatot, hogy a barátnőm más pasikkal bulizik és szexel, akár egy kósza szopást is beilleszt a bulihely mosdójában két tánc között, egy másik pasi farkát szopja élvezettel, nem az enyémet... Te tudod, mennyire bírnád.
2020. ápr. 9. 14:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 nincs is baratnőd fogadjuk :D
2020. ápr. 9. 14:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első is írja, neked kell a legjobban tudni, hogy reagálnál le egy ilyen szituációt. És felteszem te sem otthon ücsörögnél amíg a barátnőd kalandozik, szóval az ő érzéseivel sem árt tisztában lenned.

Nálam ez egész biztosan nem férne bele és inkább véget vetnék a kapcsolatnak, de nem vagyunk egyformák.

2020. ápr. 9. 14:26
 6/15 anonim ***** válasza:
48%

én eddig se tiltottam, hogy menjen bárhová, inkább ő ragaszkodik hozzá, hogy együtt menjünk.

szerencsére ő sem hisztizik, ha egy héten egyszer elmegyek a haverjaimmal piálni.

2020. ápr. 9. 14:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hogy miért kell hogy legyen tapasztalata más fiúkkal...

Szerintem ha valakinek a “kiéli magát”, azt jelenti hogy össze-vissza kavar meg szexel mindenkivel, annak valami komoly baj van a fejében. Meg annak is, aki elnézné hogy a párját, AKIT SZERET, más dugja..

Nem normális dolog ez, dehát sok nem normális ember van és azok csináljak is ezt..

2020. ápr. 9. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem engedném. Ha mással akarna dugni a barátnőm, akkor dugjon, de a kapcsolatunknak biztos, hogy vége lenne.

Szerintem te se engedd, ne légyél próbababa, ha nem talál jobb f**zt, akk visszamegy hozzád, ha talál jobbat, akkor elmegy... Ne legyél ilyen, mert nagyon szarul fog esni, hidd el. Ha el akar mászkálni mással, akkor engedd el, de akkor szakíts vele.

2020. ápr. 9. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Tehát ez ilyen nyitott kapcsolatnak tűnik, ahogy látom. Elmegy ahova akar, azt csinál amit akar. Ebből következően nyilván te is azt csinálhatsz, amit akarsz. Ha nektek ez nem probléma és nincs belőle féltékenykedés oda-vissza, akkor nem látom akadályát, ti dolgotok.
2020. ápr. 9. 14:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem, másrészt ha tényleg szeret, akkor úgysem fogja tudni magát elengedni, és nem lesz semmi egy este alatt.
2020. ápr. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!