Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az a pénz amiért lefeküdnétek mással?
Nő vagyok. Férfival 500k+ , ha nagyon ellenszenves de tegyük fel semmi más lehetőségem nincs (ilyen amúgy nem nagyon van) és más férfi se lenne aki segítene (ilyen sincs valójában) akkor ha nagyon undorító a faszi megtenném de többért. De alapesetben vele semmi pénzért nem tenném meg. Nővel kevesebbért is megtenném
23 hetero
Csakhogy én is válaszoljak. F/27 hetero
Ellenkező neműekkel, vagyis nőkkel ingyen is megtenném, tehát ott csak becsületkassza lenne :D
Mivel férfiakkal nekem ez a dolog nem igazán adja így ott ilyen irreális összegek jutnának eszembe csak. Fél óráig masszírozhatja a hátam 300k-ért. 500k-ért leszophat, millió fölötti összegért hátulról támadom be. Azt meg nem tudom, hogy van-e olyan összeg amiért a passzív szerepet bevállalnám, de ha van is akkor olyan nincs aki ezt meg tudná fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!