Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek a tapasztalt, vagy a tapasztalatlan lányok jönnek be jobban? L
Volt szűz barátnőm, én vettem el neki, kiderült, hogy nem élvezi a szexet, aszexuális, fridig, csak kellett neki egy lelkitárs. 2 évig próbálkoztunk, aztán szétmentünk. Azóta ő férjhez ment, szexet azóta se élvezi, de lett 2 gyerekük, nem irigylem a férjét.
Volt szexuálisan nagyon tapasztalt barátnőm is, de nehezen élvezett el. Nagyon felizgult, de elmenni csak kézzel ingerléssel tudott.
Volt tapasztalt párom, aki élvezte is.
Jelenlegi párom szűz volt megismerkedésünkkor, ő nagyon élvezi velem a szexet.
Szóval nálam az összhang számít, hogy élvezze a szexet velem. Hatalmas előny, ha szűz, de önmagában kevés, ha kiderül róla, hogy nem élvezi az együttlétet.
Csak egy kérdés. A frigid lánynál te fel tudtál izgulni? Mármint, ha közben aszexuális volt, fel tudott állni neked, amikor próbálkoztatok?
17-es vagyok. Igen, nekem úgy állt, ahogy kell, az én libidómmal semmi baj nem volt. Próbálkoztam orálisan, lágyan, keményen, röviden, hosszan dugni, a barátnőm fel se tudott izgulni. Csak várta, hogy vége legyen. Közben nagyon ragaszkodott hozzám, mert félt, hogy nem lesz pasija többé. 2 évig próbálkoztunk, nekem sok lehetőségem lett volna jó szexre más lányokkal, de akkor még szégyelltem volna engedni a természetes vágyaimnak. Konkrétan próblkozó lányokat utasítottam el. Ma már ezt bánom. Nem volt merszem kilépni a kapcsolatból, azt hittem rossz ember vagyok, ha elhagyom az engem boldoggá tenni nem tudó barátnőmet. Aki amúgy elég butuska is volt, szégyelltem vele megjelenni emiatt.
Azt hittem egy jó fiú kitart, nem hagyja el a nőjét. Gyerekesen gondolkodtam magam is.
Végül elkezdtem a haverjaimmal bulizni, más lányokkal flörtölni (nem dugtam félre), erre a barátnőm szakított velem. Kiprovokáltam lényegében. És utána jöttek a jó szexek más lányokkal...
Nekem mindig állt a cerka, szerinten ez normális huszonévesen.
Az ex-barátnőmnek azóta van 2 gyereke, sajnálom a férjét, de hát valaki csak belement vele egy házasságba így is, mert vidéken nem nagyon tudott mással megismerkedni, a szülők összeboronálták őket. Szomorú dolgok ezek, én mindenkit arra ösztönöznék, hogy vállalja a vágyait és ne alkudjon meg egy kapcsolatban, mert jobb úgyse lesz, nem gáz szakítani, rengetegen szétmennek, elválnak és boldogabbak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!