Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek a tapasztalt, vagy a tapasztalatlan lányok jönnek be jobban? L
Figyelt kérdés
Az hátrány ha egy lány nem feküdt le sok pasival?2020. ápr. 8. 22:39
2/19 anonim válasza:
Nem hátrány, az inkább hátrány ha egy ribizli és 100 pasival lefeküdt már.
4/19 anonim válasza:
Komolyan kapcsolatról vagy szexkapcsolatról van szó?
5/19 anonim válasza:
Komoly kapcsolatban előny alkalmiba nem akkora de az is előny
6/19 anonim válasza:
Igazából mindkettőnek megvan a maga előnye
Hosszútávon az a jó, amelyiket még lehet tanítani
7/19 Gymnospermatophyta válasza:
Inkább előny, mint hátrány.
8/19 anonim válasza:
Volt már két szűz barátnőm és mindkettőnek eléggé fájt, amikor először próbáltunk szexelni, pedig nincs nagy méretem és nagyon óvatos voltam.
Jobban szeretem most már, ha nem kell átmenni ezen az egy-két hónap fájdalmas, tágítós dolgon.
De nyilván, ha nagyon szerelmes vagyok egy lányba és kiderül, hogy szűz még akkor nem fogok vele ezért szakítani, csak jobb lenne ha nem kéne fájdalmat okoznom már több lánynak egy olyan dologgal, aminek az élvezetről kéne szólnia.
10/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha nem fogott több kolbászt, mint kilincset.
Lehet tapasztalatlan, nem bánom azt sem, csak törekedjen a tapasztalat szerzése.
Engedje magát át a tapasztalatnak... 😉
F/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!