Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es, nős férfiak! Ti hogyan reagálnátok ha egy fiatalabb lány rátok nyomulna?
Figyelt kérdés
Élnétek a lehetőséggel? :) 19L2020. ápr. 7. 20:50
11/15 anonim válasza:
Ti amúgy miért nősültetek meg? Vagy ennyire mellényult mindenki?😄
Megéri házasságot kockáztatni ENNYIÉRT?
Jesszus..
Ja, és annak a 19eves csitrinek is gratulálni lehet akit ez izgatja fel. Reméljük amikor ő lesz 40 a férjével majd visszaüt a karma 🤭
12/15 anonim válasza:
Még szép. Imádom a fiatal csajokat. :)
35F
14/15 anonim válasza:
Vegyes ezzel kapcsolatban a dolog bennem.
Jól esik hogy érdeklődés részéről, de nem tudom tovább lépnénk-e dologba. Volt már rá példa, de hamar nemet mondtam az ismerkedésre mert át ment pillanatok alatt a viselkedése zaklatásba, éjszakai hívás, írás stb. Nem is igazán ismertem és úgy kezelt mintha a párja lennék. Szóval ha egy picit tovább tartana az ismerkedés és normálisan viselkedik akkor lehet.
F
40
15/15 anonim válasza:
Én igen, de csak 18 fölött természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!