Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy párkapcsolatban mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban mennyi együtt töltött idő után ajánlott beszélni a párunkkal a fétiseinkről?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy amikor már nem tabu az ilyen téma, az körülbelül hány nap vagy hét után van? Nekem egyébként harisnya fétisem van, ezt szeretném majd felvetni neki.

2020. ápr. 5. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a #2-eshez ez egyáltalán nem egy ördögtől elrugaszkodott fétis. Nagyon sok férfinél van és jól tolerálja a nők többsége.

A mikor viszont helyzetfüggő, nyilvánvalóan ne az első randi 2. percében dobd fel, s ne is akkor amikor még távol vagytok az ágytól, s nem biztos lesz-e köztetek bármi.

Tipp: először érd el, hogy kívánjon, vágyjon rád a lány. Utána ha a szex szóba kerül akkor megpendítheted (szituációba illeszkedően) hogy szerinted szexi ha közben egy nőn combfix van. A célzásból már értenie kell. Ha nem akkor az első 1-2 alkalom után lepd meg ajándékba vele valami alkalmat kerítve hozzá (pl. 2 hónapja láttalak először / beszéltünk telón stb.).

2020. ápr. 5. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt megmondhatod finoman neki, hogy tetszenek a harisnyák. Itt a jó idő, a lányok többet vannak szoknyában. Ha szoknya, akkor hűvösebb időben harisnyával.

Szereti a harisnyát? Ha igen, könnyebb dolgod lesz, de ha nem, akkor szinte reménytelen.

2020. ápr. 13. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem minél hamarabb, mi pár nap után avattuk be egymást a fétiseinkbe

25L

2020. ápr. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!