A gyógyszerész kiadja e úgy a gyógyszereket, hogy nem ajánlott együtt szedni őket?
Szerintem ezt az orvos dolga megnézni, a gyógyszerész nem hiszem.
Ez egy központi egészségügyi portál, bár megváltozott a dizájn, itt meg tudod nézni a kölcsönhatásokat, és ha problémát látsz, akkor menj vissza az orvoshoz, vagy a gyógyszertárba!! És nyilván ha komoly ütközést jelez, akkor ne szedd be. (ne ijedj meg, kiírja a két összehasonlított gyógyszer kapcsolati szintjét, meg felsorolja az összes lehetségest is)
Persze, hogy kiadja! Nem csak magadnak vásárolhatsz, hanem az egész családnak!
Volt, hogy három féle köptetőt vettem egyszerre. Ezeket sem lehet együtt szedni...
A gygyszeresz ismeri a kolcsonhatasokat, szol, ha tudja h minden neked lesz, es utkoznek.
De ehhez az kel h ne szakasszisztens adja ki.
A szoftver is szol amugy, amit hasznalnak kiadaskor, az e-szemelyiden pedig rajta lesz, hogy miket szedsz.
Az e-szemelyinek ez a lenyege.
Adathordozo egyseg. A cel az, hogy ne kelljen taj-kartya, lakcimkartya stb, hanem csak egy e-szemelyi.
Pl patikaban amikor gyogyszereszkent odaállok a tárához, egy olvasóba be kell helyeznem a személyimet, hogy működjön a gyógyszerkiadás. Ugyanis gyogyszeresz doktor nelkul az egesz kuka. Ilyen esetben az én e-személyimre fel van vezetve a minőségem és az az info, ami lezetove teszi h EZZEL a szemelyivel patika mukodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!