Az Országos Onkológiai Intézettől mi jöhet ajánlott levélben amit titkolni kell?
Mit gondoljak ha a fiúmnak jött egy ajánlott levele postán, benn mi volt nem tudom, de azt tudom ki volt a feladó: Országos Onkológiai Intézet. Láttam.
Megkérdeztem mi van benne, erre elkezdett hebegni habogni hogy az adó 1%-a... mondom milyen adó 1%-a hát azt az egyetem egyik alapítványának ajánlottad fel nem?
Ja igen tényleg-nyilvánvaló volt hogy kami az egész akkor találta ki.
Szerintetek mi lehet egy ajánlott levélben ami az Országos Onkológiai Intézettől jön?
Tudod, hogy mi az az onkológia mit vizsgálnak és mit kezelnek ott? Szerintem valamilyen vizsgálat eredménye lehet benne...A levél szerintem olyasmi lehet mint nőknél a rákszűrés ott is postán értesítenek...
Egyébként miért nem kérdezed meg tőle?
"Tudod, hogy mi az az onkológia mit vizsgálnak és mit kezelnek ott? "
Pontosan tudom épp ezért tettem fel a kérdést. Tudom hogy ott nem fájó fogat kezelnek...
"Kismillió dolog lehet."
Például mi? Karácsonyi üdvözlőlap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!