Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban mennyi együtt töltött idő után ajánlott beszélni a párunkkal a fétiseinkről?
Néhány hét.
#2, nem durva, de azért elég sokakat meg lehet hökkenteni a ruhafétisekkel, lásd "nem is tőlem indulsz be, hanem a ruhámtól" típusú reakciók.
Én átérzem ennek a problémának a súlyát, úgyhogy leírom azt, amit gondolok, de sajnos az is két részből áll.
Én olyan 80%-ban gondolom azt, hogy az ilyesmit nem szabad titkolni és jobb elmondani mielőtt komolyan kialakulna bármiféle érzelem vagy kötődés, mert nagyon rossz érzés egy szexuális vágy miatt elveszíteni valakit akit mondjuk szeretsz. Te számodra rossz, mert nem tudod vele kiélni és ő számára is rossz, mert ő nem tudja neked megadni, ha esetlegesen balul sül el és vársz mondjuk fél évet mielőtt közlöd vele. Persze a szexualitás változik és új dolgok jönnek illetve némelyek elkopnak. Magadnak kell tudni, hogy mennyire lennél képes lemondani a fétisedről, ha balul sülne el.
Viszont van egy olyan 20% amiben talán mégis az ellenkezőjét gondolom annak, amit előbb írtam és az ilyenről jobb nem beszélni, mert úgyis csak elítélnek és megbélyegeznek, ha meg megvan a bizalom és a szeretet akkor nagyobb eséllyel lesz pozitív hatása és szívesen meg fogja számodra tenni a párod, ha nem undorító számára. Ellenkező esetben marad az, hogy le kell róla mondani.
Szerintem jobb már az elején, tehát minnél hamarabb kitérni erre, hogy egyáltalán mit reagál, és bele fér e neki.
Most nem konkrétan a te fétisedre gondolok, mert ez nem annyira extra, hanem a többire...
F
Szerintem ne ugy mindd higy ez a fétisem, mert az megremisztheti a csajt, habar szerintem ez egy tök normalis fétis (de az esely megvan arra higy remiszto lehet a számára).
Mikor képet netek vagy insta mém vagy akar csak ha szóba jon a téma akkor mondhatod hogy bejön neked a harisnya (nem nagy cucc) .
En speciel szivesen viselnek a parom kedvéért harisnyat vefulis ha ez mégjobban beinditja az nekem is jobb lesz csak 😀
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!